kocura a co to za doły łapiesz??? nieładnie

i gratuluje dyplomu

aaa i ja nie pomoge w gotowaniu kaszki manny bo na razie nie mam zamiaru podawac małemu glutenu

ewasiek, no mnie tez sie rzucil w oczy chodzik na fotkach, i od razu mysl czy Szymon tez by nie mogl juz tam sie znalezc..heh no ale jednak nie bede inwestowac w chodzik przed wyjazdem do UK i tak musiałby zostac wiec nie ma sensu
aaaa to na jak długo wkładasz tam Michasia?????
ania0709, ja pewnie bym nie opuscila imprezki, tymbardziej ze maly zdrowy

no juz od samego poczatku mozna zaobserwowac ze mimo iz nasze dzieciaczki jeszcze takie male to juz maja rozne smaki i kazdemu co innego smakuje..heheOlusiowi nie smakują ziemniaczki ze szpinakiem i jabłko z marchewką i chyba nie lubi tego połączenia bo soczku jabłkowo marchewkowego tez nie chce, za to zupke marchewkową z ryżem wcina jak szalony![]()
a ja dzisiaj wysprzatalam, kuchnie, lazienke, poukladalam ciuchy w szafkach i ugotowalam obiadek

teraz ide odpoczac bo brzuch mam jak balon
i wiecie co..dzisiaj jak bylam w sklepie to widzialam gazete shape tylko wydanie dla mam i w tej gazetce jest plytka z cwiczeniami na przywrocenie figury sprzed ciazy i tak mi sie spodobala bo tam sa cwiczenia ktore sie z maluszkiem wykonuje i zastanawialam sie czy nie kupic ale tak sobie pomyslalam kiedy ja jeszcze znajde czas na te cwiczenia??? no i odpuscilam

Szymon wazy ok 7400g