eSKa
4000 - letni staruszek

17 lut 2008, 15:29

Kicia czy ty o czymś nie zapomniałaś ??????????? :-D

Myślałam ze o tej porze to już będzie drugie ciacho ale widzę ze Kicia większa sklerotyczka niż ja :ico_oczko: a więc ...
w imieniu Olusia stawiam torcik wszystkim tiktakowym cioteczkom :ico_tort: i kawka żeby nie było za słodko :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_kawusia:

My z męzem po kościólku pojechaliśmy wymienić ten mój nieszczęsny sweter i oprócz tego że wymieniłam na większy to jeszcze kupiłam pikowany płaszczyk zimowy za 65 zł a męzulo kurtke za 50zł , takie obniżki w Reporterze ze szok :ico_szoking: :ico_szoking:

Na razie tyle, bo przez te zakupki to jestem sporo opóźniona z obiadem :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-02-17, 14:33 ]
Kocura dzieki za torebki :-D
Agnieszka i ja również napiszę ze fotka w podpisie świetna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Eve jak dobrze że Szymuś zdrowy :ico_sorki:

Ciekawe kiedy Mama zuzi do nas zawita :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

17 lut 2008, 17:11

w imieniu Olusia stawiam torcik
no my właśnie po drzemce i o kawce myślę więc pijemy, sto lat zdrówka dla Olusia :ico_prezent: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:
Kicia większa sklerotyczka niż ja
a wczoraj sama Ci przypominała :ico_oczko:
takie obniżki w Reporterze ze szok :ico_szoking: :ico_szoking:
no kurcze super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Agnieszka i ja również napiszę ze fotka w podpisie świetna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Ciekawe kiedy Mama zuzi do nas zawita :ico_noniewiem:
a i ja też o tym pomyślałam :-D

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

17 lut 2008, 17:24

Witam :-D

Ja dziś leniuchuje cały dzień, bo byłam wczoraj na imprezie u teściów i trochę się gorzej czuję. Było super więc warto było. Dziś tata dzidziusiem się zajmuję a ja śpię co chwilkę :-)
Jak zwykle za dużo zjadłam wczoraj ale na torcik to mam jeszcze ochotę :-D
Wysyłam Wam fotki z imprezy i nie tylko

Tu Krystianek próbuje siedzieć
Obrazek
Tu rodzinka męża
Obrazek
I jeszcze więcej rodzinki
Obrazek

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

17 lut 2008, 17:51

Macie racje,jestem sklerotyczka jak nie wiem,jak wchodziłam na tt to pamiętałam żeby postawić ciacho i zapomniałam,przypomniało mi sie jak wyłączyłam komputer :ico_puknij:
A więc stawiam spóźniony a nawet dwa :ico_tort: :ico_tort:

Ania ale duża rodzinka :ico_brawa_01: a mężusia to masz super,że tak dużo sie zajmuje małym bo ja cały czas sama a nawet dziś pojechał do swoich rodziców :ico_placzek: :ico_placzek:
A ja byłam w plusie po mleczko dla małego i wychaczyłam promocje rajstopek za 4.99 :ico_brawa_01: gatunkowo są super :ico_brawa_01: Kupiłam tez w aptece viburcol i mam wielka nadzieje że nam pomoże.
Eska no i oczywiście wszystkiego najlepszego dla Olusia,niech rośnie zdrowy :ico_brawa_01:

eSKa
4000 - letni staruszek

17 lut 2008, 18:02

wszystkiego najlepszego dla Olusia,niech rośnie zdrowy
i wzajemnie :-D :-D :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2008-02-17, 17:05 ]
Aniu nie wiem jak w rzeczywistości ale rodzinka na zdjęciu wygląda na przyjaźnie nastawioną do świata :ico_oczko: , zgrana paka :ico_haha_02:
No i fajna fotka jak synus siedzi :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lut 2008, 18:11

eSKa, Kicia10, :ico_buziaczki_big: dla Waszych duużych chłopaków :-)

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

17 lut 2008, 18:27

Dziś tata dzidziusiem się zajmuję a ja śpię co chwilkę :-)
Ty to szczęściara jesteś :-D no i rodzinka fajniutka :ico_brawa_01:
A więc stawiam spóźniony a nawet dwa :ico_tort: :ico_tort:
no Aniu zostawiłam miejsce jeszcze na Wasz torcik, dla Kacperka także sto lat :ico_prezent: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lut 2008, 18:36

Dziewczyny, ja ugotowałam taką zwykłą kaszkę manną,a tu znalazłam coś takiego http://www.nutricia.com.pl/produkty_mar ... ITA&id=213
Niby pisze, że po 9 m-cu,ale to chyba taka sama kaszka jak ta, którą zrobiłam,a tej nie trzeba gotować. A pewno dlatego po 9 m-cu, bo dopiero wtedy wprowadza się gluten, no a my mamy je "oswajać" :-) Jak myślicie możnaby taką kaszkę podawać?
Sorki za to smęcenie o tej kaszce już kolejny dzień....

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

17 lut 2008, 20:34

Kurcze mam jakieś problemy z internetem,mam nadzieje że to tymczasowe.
Kocura ja Ci o tej kaszce pisałam wcześniej,daje jej sie 2 płaskie łyżeczki.

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

17 lut 2008, 20:36

agnieszka01.04, świetne robisz zdjęcia Swoim dzieciaczkom.
Zdolniacha jesteś :ico_brawa_01: Każde zdjęcie artystyczne :ico_brawa_01:

Kicia10, Viburcol jest super. Na pewno pomoże, nam już nie jeden raz życie uratował jak Mały miał kolki. Fajnie spał po nim.
a mężusia to masz super
Ostatnio super nam się układa, nie mogę narzekać, ale mieliśmy już wiele gorszych okresów. Zobaczymy jak nasza idylla długo potrwa :-D

A pewno dlatego po 9 m-cu, bo dopiero wtedy wprowadza się gluten, no a my mamy je "oswajać" :-) Jak myślicie możnaby taką kaszkę podawać?
Mi lekarka nie pozwoliła na razie dawać kaszki. Kazała tylko zupki warzywne, tylko że ja karmie dalej tylko piersią. Ja nie mam pojęcia o co chodzi z tym glutenem :566:

Sto lat dla solenizantówObrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”