eSKa
4000 - letni staruszek

17 lut 2008, 22:05

Dziękuje wszystkim za życzonka :ico_sorki:
Ale ten weekend przeleciał :ico_placzek: :ico_placzek: jutro znowu do pracy :ico_placzek: W tym tygodniu mam środę wolną i już się nie mogę jej doczekać :ico_haha_02:
Dzisiejsze popołudnie nie należało do bardzo udanych, mąż prawie cały czas siedział przy kompie :ico_zly: i miał jakiś milczący dzień, więc nawet nie było się do kogo odezwać, dobrze że Oluś ostatnio taki rozmowny :ico_oczko:
Ale nie będe wam tu narzekać :ico_nienie: , zaraz chyba zmykam spać.

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

17 lut 2008, 22:23

ANIU :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

A wy gdzie się podziewacie?? :ico_noniewiem:
moje skarby już śpią :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: żeby Daruś się tak nie budził dziś :ico_sorki:
no jeszcze zajrzę.....piszcie :595:

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 lut 2008, 23:43

eska zdrówko za Olusia (śliczne ma imię )
ja padam dziś właśnie pokonałam ooogromna stertę Hani ciuchów..nie cierpię prasować
nadrobie czytanie jutro bo widze że nieźle naprodukowałyście
aha trzymajcie kciuki jutro za Hanię bo idziemy na badanie moczu bo mąż chory a mamy szczepienie mieć i wolę robić badanie moczu żeby wykluczyć bakterie
koleżanka przed pierwszym szczepieniem córeczki9ur sie w listopadzie) mówiłą lekarce że mała płacze i lekarka zleciła badanie moczu i chwała bogu bo mała miała jakąś bakterię i jakby ja zaszczepili wtedy to mogła by dostac jakiego ś udaru..masakra..ja teraz przed każdym szczepieniem robię badanie moczu Nusi
a jutro mamy 3 dawkę no i 2 pneumokoki.jak jutro Hanie zaszczepia to napiszę gdzie wybywam :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

18 lut 2008, 09:45

witamy się :-D

u nas nocka w miarę,nawet się wyspałam :ico_brawa_01:

LALKA to trzymamy kciuki za szczepienie Hani :-)

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

18 lut 2008, 10:37

witam
U nas noc chyba dobra. Maly tylko raz nas obudzil w nocy bo plakal przez sen , a w sumie to szlochał. Przytulilam go, utuliłam i spal dalej, chyba mu sie cos niefajnego snilo.
Pozniej o 5 zjadl mleczko, pobawil sie troszke i spal do 8, normalnie w szoku jestem ze tak dlugo.
trzymajcie kciuki jutro za Hanię bo idziemy na badanie moczu
trzymamy mocno kciuki

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

18 lut 2008, 11:56

Lalka, trzymamy kciuki i oby Maleństwo nie płakało.

Ja też dziś miałam super nockę. Mały tylko raz się obudził na jedzonko i od razu zasnął.
Ja dalej źle się czuję i mam strasznego lenia :ico_olaboga:
Tak bym sie położyła na cały dzień i nie wychodziła z łóżeczka :ico_spanko:
Musze sie wziąć za sprzątanie to może trochę sie rozruszam.

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

18 lut 2008, 12:01

Hej,nasza nocka nawet oki,mały wypił sporo kaszki i potem ładnie zasnoł i nie budził się z płaczem i nawet obyło sie bez viburcolu :ico_brawa_01: ale za to dużo kaszlał w nocy i ten kaszel go budził :ico_placzek: ja nie wiem czemu on tak często chory jest,jeszcze nie idę do lekarza bo babka i tak nam przepisze eurespal jak zawsze,więc mu daje no chyba że sie pogorszy albo niebędzie przechodzić to pójdę jutro.

Lalka no przestraszyłaś mnie z tym udarem,u nas w przychodni to by chyba nie zlecili badania moczu :ico_noniewiem: przed szczepionką,a jest u nas w mieście taka przychodnia że szczepią dzieci nawet jak mają katar lub kaszel :ico_puknij: a powiedz jak pobierasz małej mocz do badania??Ciekawi mnie tak na przyszłość,chociaż chłopcy to tak nie łapią infekcji dróg moczowych jak dziewczynki,co?

A ja jestem obrażona na mojego Ł,nie dość ze wczoraj siedział cały dzień u swoich rodziców to jeszcze sobie wypił Obrazek
ale jestem Obrazek i tak szybko mi nie przejdzie,
nie odzywam sie do niego,dopóki porządnie mnie nie przeprosi(czyt.kupi prezencik Obrazek )

teraz muszę zmykać ale potem jeszcze napiszę :-D

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lut 2008, 12:02

Kicia o kurcze to ja nie wiedziałam,że o tej piszesz!! Ale Ty ją gotujesz, bo na opakowaniu pisze,że bez gotowania?

Lalka, trzymamy kciuki,żeby malutko bolało szczepienie. My już 3 dawkę mamy za sobą i 2 pneumo także :-)

Nocka w miarę. Tylko moje dziecię wstaje radosne o 7 rano :ico_spanko:

Aniu,ale Ty nie możesz dawać kaszek ze względu na wagę Małego, chyba dobrze pamiętam?
Zuzi coś nie pasują takie kaszki smakowe, więc pomyślałam,że to mannę dam do zupki.

A jak chodzi o wagę to natknęłam się na taką info,że waga urodzeniowa dzieka podwaja się po pół roku, a potraja po roku :ico_noniewiem: Co o tym myślicie? Zuzia 3 tyg temu jeszcze nie była "podwojona", brakowało jej pół kilo, więc może jest jej już dwie :-D

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

18 lut 2008, 13:06

Dzien doberek!
Kurcze tak chcialam wczoraj z wami popisac ale wieczorem ciagle mi wyskakiwal jakis blad, mialam takiego nerwa, ze w koncu dalam sobie spokoj!

Ja mialam samotny weekend bo Krzysiek w sobote pojechal na narty i wczoraj tez. Od soboty wieczor mam polska telewizje wiec sie nie nudzilam, nawet reklamy po polsku mnie ciesza :-D Ogladam wszystko po kolei obojetnie czy mnie interesuje czy nie :-D :-D :-D A Krzysiek powiedzial ze moge sobie cos wymyslic i on to spelni za to ze siedzialam sama w domku i tak sie wlasnie zastanawiam co wymyslic... :ico_haha_02:

Spoznione zyczenia dla Kacperka i Olusia!
jest u nas w mieście taka przychodnia że szczepią dzieci nawet jak mają katar lub kaszel
Kochana, w Norwegii szczepia tak we wszystkich przychodniach, jak nie ma goraczki to sie nie przejmuja!
jak jutro Hanie zaszczepia to napiszę gdzie wybywam
To zostal nam jeden dzien niepewnosci :-D

Agnieszka sliczne zdjecie w podpisie!!

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

18 lut 2008, 13:20

A ja jestem obrażona na mojego Ł
a bez sugestii o prezenciku się obejdzie? :-) bo mój by chyba nigdy na to nie wpadł :ico_noniewiem:
że waga urodzeniowa dzieka podwaja się po pół roku, a potraja po roku :ico_noniewiem: Co o tym myślicie?
darek miał mieć szczepienie 29.01 ale był chory i wtedy już ważył 8920g :ico_szoking: to wtedy miał już wagę urodzeniową ponad normę w takim razie podwojoną :ico_szoking: mi lekarka całe szczęście powiedziała, że u takich maluszków nie istnieje oś takiego jak nadwaga :ico_sorki: ciekawe ile będzie ważył w czwartek :-D
nawet reklamy po polsku mnie ciesza :-D
hihihi jak to jest, co nie? :-D
To zostal nam jeden dzien niepewnosci :-D
ja to nie lubię czekać :ico_nienie: ale nas przeciągasz :ico_oczko:
Agnieszka sliczne zdjecie w podpisie!!
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ale maruda dziś z tego mojego syna :ico_olaboga:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”