[ Dodano: 2008-02-16, 17:36 ] JPo, przeczytalam na Twoim blogu ze brakuje Ci 25 glosików ..ja juz wyslalam wiec nie moge ale namowilam a raczej kazalam wyslac córce... a moze ja napisze na swoim wątku zeby wysylali smsy w koncu tez niektore z dziewczyn kozystaja z Twoich gotowcow albo ja im cos robie a nauczylam sie tego dzieki Tobie
[ Dodano: 2008-02-16, 17:48 ]
napisalam a co nalezy sie naszej Joasi wygrana
cały dzień spędziłam dziś nad pirdułkami do tej pracy... wszystko zrobione na czystym PSP (bez żadnych dodatków ani pluginów) jedynie do tła użyłam jakiś darmowych deseni na przetarcie...
wszystkie elementy zrobiłam sama
czcionki - Felix Titling, AL Sandra
JPo, super wyszla Ci ta praca
Informuj nas o wynikach konkursu dziewczyny z mojego wątku pisaly ze wyslaly smsa... ciekawa jestem jak Ci idzie...i mocno trzymam kciuki zebys przeszla przynajmiej do pierwszej trójki
w tej chwili jestem na 13 miejscu... mam 71 głosów... niestety na inne blogi też już padło trochę głosów i ... chyba nie mam szans na pierwszą 10... TUTAJ można zobaczyć wyniki w mojej kategorii
Joasiu... mam nadzieje ze sie uda... a jesli nawet nie ... trudno... ale dla nas zawsze bedziesz mistrzynia jeszcze troszke czasu jest... kilka glosikow bedzie ... jutro powysylam z mamy i brata komorki a co