Witajcie
jak po weekendzie?
u mnie dobrze. oprócz 3 nocy nieprzespanych, bo Maja chora Już na szczęście jej przechodzi. teraz mnie jakiś katar bierze Jutro jadę na wizytę i na usg, więc dowiem się kto mieszka u mnie w brzuszku :)
super, to czekamy na nowinkę! no i żeby cie nie rozłożyło !
u mnie w-end minął spokojnie, leniwie, mąż w sobote wyskoczył do kumpli na 3h a ja sie nudziłam. Dzis jade na wizyte, mam nadzieje dostać dalsze zwolnienie- na moim miejscu juz pracuje nowa osoba, wiec nie mam wyboru.
no fajnie Dziewczyny ja dopiero usg za ponad 2 tygodnie i wtedy bede moze wiedziec kim jest to Malenstwo
o ile sie nie obruci tak ze nic nie bedzie widac
ale trzeba byc dobrej mysli a jak sie nie pokarze teraz to moze nastepnym razem zobaczymy
Serena, zrób suwaczek,bo ja nigdy nie pamiętam,kto na jakim etapie jest
[ Dodano: 2008-02-18, 13:33 ]
ja ma wizyte 3marca czyli też za 2 tygodnie i wiecie wszyscy mi mówią,żębym się koniecznie dowiedziała,kto tam u mnie siedzi,a ja jakoś nie jestem ciekawa Sama się sobie dziwię,ale jest mi to KOMPLETNIE OBOJĘTNE,gdyby mi ktoś pół roku temu powiedział,że tak będzie to bym się w główkę popukała
laupina, ja ostatnio też mniej jestem ciekawa niz wcześniej, nawet nie płakałabym gdybym do konca nie wiedziała,aż dziwne. W sumie sa tylko dwie opcje,no nie?