Czesc!
U nas juz rutyna.... Jak na razie nocki przespane, jedna pobudka na karmienie i zasypanie natychmiast - to mi sie podoba, oby nic sie nie zmienilo. Po kapieli wieczorem, zje i zasypia jak kamien, a jak czasami cos marudzi wkladam do wozka, daje pieluche tetrowa "do zabawy" pojezdze chwile, wytrzese i juz spi..... a potem do lozka!
Gosiu, to Karolek niezle przybral na wadze, niezly kolosek z niego! Ja bede wazyc mojego w przyszlym tyodniu i tez wybiore szczepionke skojarzona.
Caluski dla Gabrielka!!
Ja ostatnio kupilam takie pluszowe sloneczko w intensywnych kolorach z pozytywka i musze powiedziec, ze Pawelek sie tym interesuje. Poza tym ma taka zwykla plastikowa grzechotke, tylko tez w intensywnych kolorach czerwonym i niebieskim, poza tym lubi jak mu sie czyms szelesci, wtedy tak fajnie mruzy oczy...
Generalnie, juz widzi chyba dobrze, wszystkim sie przyglada, a najbardziej lubi patrzec na .... babcie
Ja czyszcze nosek skrecona chusteczka, zawsze cos wylezie, gruszka nie zawsze, poza tym stosuje wode morska i masc majerankowa pod nosek, ktora wyciaga z noska i to tez troche pomaga.
Ja mam tylko jeden problem, troche mam zmasakrowana jedna piers od ssania, i karmienie nia nie jest zbyt przyjemne i bepanthen nic nie pomaga... moze macie jakis sposob?? Moze jak pojde do lekarza to cos poradzi...
Buziaczki dla Was!!!