Cześc Wieczorkiem
Andrzejku wszystkiego najlepszego ukonczenia pełnej miesięcznicy, bo to już 10 miechów.
iw_rybka, fajne zdjecie te z nad morza, my już też zamówiliśmy wczasy, jedziemy do Ustki, uwielbiam to miasto i chyba 4 lata juz tam nie byłam, i jakoś zateskniłam za nim więc postanowiliśmy że w tym roku tam sie wybierzemy.
A Jedrula to chyba pancurem zostanie bo ten irokez jest super do twarzy mu.
kasi.k Vikusia to prawdziwa gosposia nawet prac już sie nauczyła, a Kamil dzisiaj sie bał pralki nie wiem dlaczego, był ze mna w łazience i pralka zaczeła wirowac moze się tego przestraszył, a pózniej przez pół godziny wedrował na czworak do łazienki i pokazyłał paluszkiem na ta pralke.
I jak się pracuje Kasiulko na pewno tęsknisz za małą
Ja ide od 1 marca do pracy i poszukuje jeszcze niani, gdyż jeszcze nie znalazłam odpowiedniej, która by sie zgodziła pilnowac małego co drugi tydzień.
Z nasza kals miałaś fajny pomysł.
Kolka, julka też superasnie wyszła na zdjęciach, i wcina paluszki, Kamil jak tylko usłyszy że coś otwieram to zaraz woła amamam, ale to tylko do takich przekąsek woła, a jak go karmie obiadem to buziaka zamyka,
Kari dla Krystianka, duże brawa to mamy następnego biegacza, jak już zaczął to już bedzie śmigał po całym domku.
U nas to jak u rybci najpierw na kolanka a pózniej smyk na nózki, dzisij troszke pochodził przy łozku ale tak niepewnie troszke go zmusiłam bo oddalałam mu maskotke, ale to i tak duże osiogniecie, codziennie coś nowego.
Kurcze miałam coś jeszcze napisac i zapomniałam,
musze troszke poprasować bo sie tego uzbierało dwie michy, a i na suszarce wisi, więc sie biore.
PaPA