mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

18 lut 2008, 16:00

A co do prawa jazdy to tez nie mam ale mój mąż stwierdziła że ja już swoją szanse miałam i teraz musze se sama na nie zarobić :-) Nie patrzy że jemu też by było łatwiej gdybym je miała.Ale cóż :-)

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

18 lut 2008, 16:04

Ja prawko mam od 11 lat, ale ostatni raz prowadziłam auto przed ciążą :ico_wstydzioch:

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

18 lut 2008, 16:27

U nas też za oknem śnieg pada ale chyba z deszczem, ludzie chodzą tacy otuleni z pewnoscią zimno i mokro. Ja dopiero wychodze o 16.30 po martynke do przedszkola. Mała położyłam na chwile bo cos marudzi chyba ta pogoda tak działa :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

18 lut 2008, 18:36

hej.My chorujemy,tzn Joachim.

Iwciu oczywiście,że buzia się cieszy na Twój wpis. :-D I Ela już jest :-D Super :ico_haha_01:

Jak fajnie, była mowa o ciastach :ico_haha_01: A to ciasto Zebra od Mery to ma jeszcze inną nazwę Tulipan.Właśnie ostatnio je robiłam i rzeczywiście jest łatwe.

I ten przepis od Asi też wypróbujemy :ico_oczko:

ja prawa jazdy nie mam,ale wszystko jeszcze przed nami :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-02-18, 17:42 ]
i oczywiście jestem sama a wy gdzie się "szwędacie" a?

Awatar użytkownika
asiapanda

18 lut 2008, 18:59

Joachimku dużo zdrówka życzymy

A ja za tydzień w końcu idę na basen :ico_brawa_01: trzeba się wziąć za kondycję przed wiosną :-D

Awatar użytkownika
edulita

18 lut 2008, 21:51

Zdrówka dla Joahimka
Asiu - jakie zdjęcia ja nic niedostałam zapomniałaś o nas ?

Wiecie co Niki dzisiaj cztery luźne kupki zrobiła nie wiem czemu mam nadzieje że to od zębów a nie jakieś choróbsko bo tyle w koło chorych na tę grypę żołądkową niech mi tylko nie choruje :ico_nienie:

A ja chciałam iść na prawko ale chyba nie pójdę jutro wam wyjaśnie dlaczego bo dzisiaj nie moge o tym pisć żeby nie zapeszać :ico_oczko:

Awatar użytkownika
asiapanda

18 lut 2008, 22:39

Jużm się naprawiłam :-D
Lecę kąpać dziecię, może zajrzę chociaż w palanch mam czytanko :-)

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

18 lut 2008, 22:46

Anetko zdrówka dla Joachimka, a cóz to Go dopadło :-(
Dla Niki również zdróweczka i buziaczkii oby to ząbki jej dokuczały :ico_placzek:

A co wy tak o ciastach dziś rozprawiacie,aaa.Ja miałam przez post nie jeść słodyczy ale jakoś w tym roku nie chce mi się trwać w postanowieniu :ico_oczko: ,mąż mówi ,że nie można sobie w tym "okrutnym" życiu wszystkiego odmawiać :ico_oczko: .Chyba się z nim zgodzę :-D

wiecie ja samochodem też nie jeżdzę już od dawna i mam stracha.W sobotę miałam jechać sama do fryzjera,ale było slisko i stchórzyłam :ico_wstydzioch: .Muszę się przełamać,prawo jazdy mam już 14 lat,jeździłam przed ciążą dosyć dużo a teraz :ico_wstydzioch: .Edulito ależ zagadkowa z ciebie kobietka,żeby nie zapeszać...To mnie zqaciekawiłaś tą swoją tajemniczością :-)

Awatar użytkownika
mosob
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

18 lut 2008, 23:14

Właśnie oglądałam zdięcia
i wiecie co, te nasze dzieci tak szybko rosną :ico_szoking:
brakuje mi tylko jednego Różyczki w ramionach Eluni :ico_haha_01:

Marittko, wyglądacie super, wspaniała rodzinka, a Lili z warkoczykami mnie powaliła na kolana :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

19 lut 2008, 09:26

Hej

Witaj Iwciu, o ciastach rozprawiamy bo mi zakalec wyszedł :-D Tobie napewno to sie nie zdarza :ico_oczko:

Edulito- tajemnicza jestes ostatnio bardzo co tam kombinujesz kochana????

Mosob- witaj co u Was napisz jak Twoja księżniczka się ma???

Anetko- zdrówka dla Joachimka , co mu jest bidulkowi?? Masz inny przepis na tą zebrę to napisz proszę bo zbieram wszystkie wypróbowane :ico_haha_01:

Asiu- basen :ico_noniewiem: wstyd mi ale ja nie umiem pływać, a kondycje mam fatalną wczoraj z małym poskakałam to myslałam , ze mi czaszkę rozwali ciśnienei mi skoczyło:
A zdjęcia śliczne razem wygladacie cudnie

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”