Hejo!
No właśnie...a my tu całe w nerwach...a Ty babo igrasz z nami
Anza ślicznota Twoja Igulka!!! ucałuj ją mocno!!!
Glizdunia, przesłodka Majcia w podpisie!!! i trzymam kciuki za pracę! oby poszło ok! skoro już przełamałaś pierwsze lody, to teraz może być tylko lepiej!
Doris trzymaj się dzielnie tam na straży!!!
KUlka, no poczekaj, jeszcze i Kuba się ruszy!!!
Ewcik a Ty się ciesz z bezzębnego dziecka...bo te zęby zanim wyjdą to sprawiają wszystkim wiele bólu...
Kamizela bądź dzielna, jakoś to trzeba przeżyć...Zawsze możesz się nam wypłakać, wypisać....
[ Dodano: 2008-02-18, 22:54 ]
Lady Ty też nie kombinuj tylko pisz co jest grane...
Massumi, słodziaki te małe bąble...

I napisz coś czasem do mnie, bom stęskniona...
U nas dzionek super. Hanka przekochana...cały dzien mogłaby spacerować........I uwaga...
kilka razy sama stała!!!!!!!!!!! 
ale mam radochę! świetnie to wygląda... No i ślicznie się bawiłyśmy, fajnie jadła, spała...J jak wrócił, to miał się nią zająć, a ja sprzątanko...Ale niestety zanim mój pan mógł się nią opiekować, to już prawie jej pora drzemki przyszła.

Więc ja biegiem...w pół godziny odkurzyłam ponad 100metrów, starłam kurze i ogarnęłam, wstawiłam pranie i musiałam jeszcze i tak młodej doglądać.......Jak spała to chwilę odpoczęłam...kawka, ciacho...Potem znów z Haneczką do wieczora, J na tenisa, więc my samotna kąpiel i usypianko...poszło gładko...Na razie cisza...Ale nie wiem sama, czy te zębiska nie idą jednak...Zakończyłam wielkie prasowanie, muszę jeszcze powiesić pranko i mogę spać...A jutro już do roboty. Powiem Wam, że po takim dniu wolnym to mi tęskno do bycia częściej w domku...niestety...się nie da....
Ok, dobrej nocki i miłego dnia...zajrzę dopiero wieczorem...pa!