no jestem i JA
po pierwsze to najlepsze życzonka dla Olusia i Kacperka
u nas nie za ciekawie, dzisiaj znow pojechalam do lekarki bo Szymon wczoraj na wieczor zaczal mi kaszlec i ja czulam sie okropnie, az sie normalnie poryczalam z tej bezsilnosci

no i jestem na zwolnieniu do 25.02 tzn. mam opieke nad Szymonem
mały dostał leki i ja tez antybiotyki, załapałam jakas cholerna grype

na szczescie po lekach jest mi lepiej i jakos funkcjonuje choc dzisiaj odpuscilam sobie angielski, tzn ja chcialam jechac ale mezu mi zabronil, powiedzial ze nigdzie nie pojade taka chora

no i pojechal sam, ma mi przekazac co tam przerabiali
z nosa mi sie leje, Szymon to samo nosek caly zapchany a najgorsze ze jak wyciagam frida to nic nie ma a caly czas mu cos furczy i przeszkadza spac
zawiozlam do pracy L-4 i musialam jeszcze zalatwic wizyte u okulisty do badan okresowych, a tak mi sie juz nie chcialo jechac ale coz mialam zrobic,..pojechalam, dobrze ze zalatwilam no i jutro z tym badaniem od okulisty do internisty..ehhh szkoda gadac
eska super ze zakupki sie udaly

, a o tych wyprzedazach w reporterze to wiem bo w zeszlym roku obkupilam tam mojego M
ania super ze imprezka rodzinna sie udala, no i extra fotki takie fajne rodzinne i wszyscy usmiechnieci...super!!!
kicia no to rzeczywiscie dobra cena tych rajtuzek, ja za te w H&M placilam 19,90
tylko że ja karmie dalej tylko piersią
a pisalas cos ze lekarka kazala odstawic ci kaszki, tzn. ze dokarmiasz go, tak???
lalka i jak tam po szczepieniu/????
no i mialas nam cos napisac, mam nadzieje ze nie zapomnialas
kicia Szymon juz podwoil swoja wage przy ur. 3040g a teraz 7500g
Od soboty wieczor mam polska telewizje wiec sie nie nudzilam, nawet reklamy po polsku mnie ciesza
cos o tym wiem, jak bylam u siostry w UK to tam tez wszyscy z ulgą ze jest polska TV
jednak to choc troche swojego kraju co nie/???
uciekam spac
M ok 21 wroci z angielskigo, ale nie bede na niego czekac ide korzytac ze snu, bo moj maluch juz spi od 18.50