Jak dobrze że jutro mam wolne, dziś już nic tylko odpoczywam, Olek okąpany pewnie zaraz padnie

No to superbabeczka go zbadała a ten zdrowy jak ryba
naprawdę??? Aż takie spryciulki małe? O tym to nie słyszałam...Przeczytałam gdzieś, że dzieci specjalnie czasem udają, że się krztuszą bo wiedzą, że rodzice szybciej wtedy przylecą
ja tez kiedys maniakalnie ogladalam, a teraz sobie odpuszczam na rzecz wyspania siea potem na M jak miłość (nareszcie hihi).
no to zazdroszcze..hehe u nas nici z przytulancow bo nawiedzila mnie czerwona zmora..hahahnie będzie szans na szybkie spanko![]()
a u mnie od dlugiego, dlugiego czasu brak checi...więc chyba nie będzie szans na szybkie spanko
No zycze powodzenia, ja sprobuje jeszczezrobic jedno podejscie, bo jakos mam wrazenie ze domowe przeciez lepsze, no ale widac Jasiu uwaza inaczej!ciekawe jak u Szymona bedzie z tymi domowymi zupkami bo ja jutro zabieram sie za pichcenie
Moja mama też musi mi jeszcze dużo tłuc czasem do głowymoja mama juz mi dala do zrozumienia ze mam nie przerywac leczenia
To tak jak u mnie, Olek też wymusza kaszel a jak mu sie uda to potem piszczyMój też tak sobie pokasłuje ale to takie udawane pokasływanie
Ja mam to samo z moją mamą, jak ona zostaje z Olkiem to wiem że jak wróce z pracy będe miala wysprzątane (choć wcale nie mam bałaganuona jest chora jak widzi nieposprzatane i od razu jak mnie nie ma robi mi porzadki..hehe
no i brawa dla mamymoja mama juz mi dala do zrozumienia ze mam nie przerywac leczenia
to mamy takie same plany, u mnie już się gotują brokuły z marchewką , na razie bez mięska bo nie miałam kurczaczka w lodówce.ciekawe jak u Szymona bedzie z tymi domowymi zupkami bo ja jutro zabieram sie za pichcenie
trzymam kciuki, ja też jakoś nie bardzo lubie jak teściowa się u nas zjawia, bo ona jak już wpadnie to potem nie wie kiedy isć i siedzi i siedzimam nadzieję,że teściowa nie będzie mnie wkurzać
he he tak to już jest. Po to są teścioweale wredna jestem![]()
Moja mama jeszcze zawsze nagotuje nam tak na 3 dni co najmniej obiaduJa mam to samo z moją mamą, jak ona zostaje z Olkiem to wiem że jak wróce z pracy będe miala wysprzątane (choć wcale nie mam bałaganu)
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość