a golabki to dla mnie nielada wyzwanie!moze kiedys zrobie ale ponoc to bb duzo roboty

wiem ale zaraz bedziesz miala dzidzia a pysia bedzie upierdliwa bo kocha maluszki i mogloby ci byc b ciezkociocia jest chetna jak zawsze

monika brawo za organizacje
dzięki Kochana, podziwiam cie i twoj zapal do pracy
ta baba jakaś zacofana. Obejrzała mi piersi i stwierdziła, że nimi to ja go nie wykrmię! A jakoś karmiłam i to pasł się nieźle na moim mleku. Ważyłam go ostatnio 2 tyg temu. Wczoraj poszłam. bo gówniarz nie chce jeść, jak już go przymuszę to max 3 min czyli samej wody sie opije. Okazało się, że przybrał tylko 200 g czyli pewnie nie przybiera jakiś tydzień. Ja myślałam, ze nie jest tak źle z tą wagą, ale narobili strasznej paniki w przychodni, że to zatrzymanie i w ogóle coś strasznego. Cała przychodnia postawiona na nogi. No fakt, że Kubuś już tam znany i co nie przyjdziemy to albo on albo ja lądujemy w szpitaludziwne,że lekarka to powiedziała. Wszędzie się czyta,że matka ma tyle mleczka, ile dziecko potrzebuje.(...)
kilolek, ale Kubuś sporo ważył, jak dobrze pamiętam. Tzn.,że od kiedy nie przybiera?
Ale beznadziejne stwierdzenie, skąd ta baba się wzięła?ta baba jakaś zacofana. Obejrzała mi piersi i stwierdziła, że nimi to ja go nie wykrmię
Podpisuje sie dwoma rękami!!(zamrażarka to cudowny wynalazek)
on jest tez na spanie??a ja myslalam ze tylko kaszel itd??mam go w domu to chyba czasem matiemu zaaplikuje jak bedzie sie krecil w łozku i nie bedzie chcial spacClemastinum,
bedzie pomagac cioci a ciocia i mleczkiem sie podzieliwiem ale zaraz bedziesz miala dzidzia a pysia bedzie upierdliwa bo kocha maluszki i mogloby ci byc b ciezko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość