witam was kochane
wlasnie wrocilaem z ktg wszystko dobrze.
emilia7895, tak emilka wiesz co chyba zdecyduje ze pojade na polna, lezalam tam na porodowce jest naprawde ladnie i sprzet tez maja super,na ktg bylam dzis na lutyckiej po pierwsze te baby tam sa bardzo dziwne

a po drugie lezalam na ktg na porodowce drzwi otwarce wszystko slychac ,obok mnie lezala dziewczyna ktora wlasnie rodzila a ja pod ktg podlaczona

tylko parawan przywiezli potem bylam w szoki i dostalam potem skurcze takie slabe ahha, na polej bede rodzic zmienilam zdanie, dzis w nocy odeszlo mi bardzo duzo sluzu czy czopu juz nie wiem kazdy mowi inaczej, brzych mnie boli coraz bardziej i czesciej ale zaraz przechodzi slurcze tez mam ale one mnie nie bola, juz bym chciala urodzic i mniec zglowy to, acha pytalas dlaczego sie dowiedzialm teraz ze ciaza jest wieksza ja wiedzialam od poczatku tylko moja lekarka nigdy mi nie mowila ze mam podawac dwie daty zawsze ta pierwsza wiec podawalam, ale na polnej pani profesor mi powiedziala ze ciaza jest donoszona i duza wiec moge rodzic, hahaha rozwarcie nadal mam takie same wiec pozostaje czekac, pozdrawiam