Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

20 lut 2008, 18:02

tak kupkami prasuję a potem układam rozmiarami i wkładam do szafki
A mi się narazie nie chce, Ja niecierpię prasować.. no ale mnie toi nie ominie :-D babe_boom, u nas na rozluźnienie i ukojenie w ząbkowaniu pomagały czopki viburcolN,żele do dziąseł ni cholery.

[ Dodano: 2008-02-20, 17:15 ]
Ja dzisiaj fatalnie się czuję,kompletniew bez sił i z bólem głowy, i cholernie chce mi się lodów, wysłałam córe z babcią do Biedronki po wiadereczko waniliowo kakaowych :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

20 lut 2008, 19:39

Emma, też podawałam Viburcol, czopki super ale bardziej na wyciszenie i uspokojenie pomagały. TEraz kupiłam Eferalgan sa mocniejsze i odpukac szybciej przechodzi, ale nam ida zęby oczne między innymi (górne i dolne 3 oraz dolne 4) i jest przekichane. MOja Misiunia nawet jeść nie chce
a dzisiaj fatalnie się czuję,kompletniew bez sił
ja niestety też juz dziś 2 razy zemdlałam, niestetyu ostatnio u mnie to na porządku dziennym
cholernie chce mi się lodów, wysłałam córe z babcią do Biedronki po wiadereczko waniliowo kakaowych :ico_haha_01:
ja zadzwoniłam do mamy i jak wracała z pracy to tez mi lody kupiła :-D

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

20 lut 2008, 19:59

babe_boom, U nas zabkowanie odbyło się szybciutko jeden za drugim i bez żadnych rewelacji, poza troszke niespokojnym snem, w wieku 1.5 roku już nawet 5 były, całe uzebienie, najorzej własnie na 3-4 reagowała, smoczek pogryziony w ciągu tygodnia, tylkoi Ona miała niecałe 3 miesiące a już wszystki 4 jedynki :ico_haha_01:
Mi ostatnio strasznie kreci się w głowie choć morfologię mnam dobrą, do tego dzisiaj taki ścisk miałam w sercu że szok.A odpoczac przy córze zbytnio się nie da.Lody były pycha zasyciłam bola na nie :-D

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lut 2008, 20:46

Ja dzisiaj fatalnie się czuję,kompletniew bez sił i z bólem głowy,
dzis to chyba ta pogoda tak daje popalic bo ja tez nie do zycia jestem ,pół dnia przespalam i znowu bym poszla spac :ico_zly: ja bez słoneczka jestem jak ryba bez wody :ico_zly:
ja niestety też juz dziś 2 razy zemdlałam,
to uwazaj na siebie,a co ci lekarz mowi na te omdlenia??ja na poczatku pare razy zasłabłam ale naszczescie jeszcze nigdy nie zemdlałam choc raz bylo blisko :ico_olaboga:
Lody były pycha zasyciłam bola na nie :-D
i nic nie zostawiłas??? :ico_nienie: ale mi smaka narobilas mniam mniam a ja dzis caly czas jakas glodna jestem tzn cos bym zjadla ale nie wiem co :ico_oczko:

Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

20 lut 2008, 21:51

hej witajcie

A ja nawet się dobrze czułam dzisiaj, jutro muszę wcześnie wstać i do sklepu z mężulcem po tronik i kafelki jechać bo już są do odbioru. Może przy okazji panele wybierzemy.

CZytam teraz o lodach i mnie się tak chciało parę dni temu i kupiłam sobie całe wiaderko bakaliowych. A dziś się zdenerwowałm bo miałam mega "chcicę" na pomelo i jak na złość w sklepie nie było wrrrr :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: za to na pocieszenie zjadłam parę jabłek i pomarańcza. Ale to nie to samo :ico_placzek: :ico_placzek: .

Ja omdleń żadnych nie miałam od początku ciąży, teraz to najbardziej dokucza mi ból żeber a synek mnie tam nie kopie. Już nawet one nie bolą tylko pieką. Najchętniej cały dzień łaziłabym bez stanika, no lae tak się nie da bo mieszkamy z teściami. Śmieję się do męża, że jak się już wyprowadzimy to w nagrodę cały dzień w piżamce przełaże i beż stanika hehehe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

20 lut 2008, 22:13

Witam ponownie,
ja mam lody w zamrażarce bo kiedyś sobie kupiłam i chyba zaraz się po nie udam :ico_oczko:
ja też jestem do dupki, łepetyna znów mnie boli, masakra i w ogóle osłabiona jakaś jestem, ale trochę poprasowałam, a konkretnie śpiochy wszystkie wyprasowałam, zostały już tylko pajace, spodnie i swetry i finito - NARESZCIE :-D
w piętek idziemy do gina, już się doczekać nie mogę!! najbardziej ciekawi mnie to ile mały waży, jaki z niego już "wielkolud" hehe :ico_haha_01:
dziś 2 dzień meczykowania, ale tyle ma ten mój bidny chopina co se na mecza popatrzy, ale jak nieraz krzyknie to zawał, tym bardziej że dziś Barca gra - to kibicowanie na maksa :ico_haha_01: :-D :ico_haha_01:
ja idę po loda :ico_haha_02:

asika82
4000 - letni staruszek

21 lut 2008, 05:49

Witam!
Też wczoraj byłam bardzo słaba aż wziełam pół dnia wolnego, ojciec mnie zastąpił a ja spałam. Póżniej wieczorem też w głowie mi sie kręciło i nawet wymiotami to się zakończyło i cały czas mi jest nie dobrze. Na dodatek spać nie mogę i głodna jestem chociaż przed chwilą jadłam. Ogólnie rzecz biorąc nie nadaję się do niczego!!! Wczoraj ubranka poprałam i to chyba był błąd,że przytargałam pranie sama do swojego domku bo to ciężar był straszny i jeszcze na dodatek brzuch mi się teraz bardzo spina. Śniło mi się,że maluch się urodził i pierwszej nocy z łóżeczka mi wypadł! I na dodatek to była ona więc już w ogóle głupoty. Jejku jak mi się chce spać a zasnąć nie moge :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-02-21, 04:51 ]
chcicę" na pomelo
a co to takiego? Eve mi też ostatnio najwygodniej beż stanika latać tylko za bardzo tak nie robie,żeby mi cycki do kolan nie przyrosły :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 lut 2008, 08:45

heja asika82, widze ze ty w nocy nadajesz,moze zalozymy nocny klub tt jak i tak spac nie mozemy :ico_oczko: nie dzwigaj tyle :ico_nienie: :ico_nienie: nie wolno!!ja chyba lewa noga dzis wstalam mam nadzieje ze mi to przejdzie,tez mam w planach prasowanie matiego ubran ale czy to zrobie nie wiem :ico_olaboga:

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

21 lut 2008, 09:06

ja dziś jakas klapnieta jestem,czuje że nic dzisiaj nie zrobię,niewyspana jestem.Kiedy się wyspie jak nie teraz?Potem jak się dzieć urodzi to bede chodzić jak zombie :-D Z Emi spałam jak zabita z synem wszystko naodwrót.

Awatar użytkownika
Joanna24
4000 - letni staruszek

21 lut 2008, 09:56

Witajcie kwietnióweczki!
Ja tez nie wyspana. Ale to przez nocne koszmary. Normalnie takie rzeczy mi się żniły że spac nie mogłam. Co chwile się budziłam ale sen powracał jak usypiałam :ico_placzek:
Ja oszaleje bez męża. Trzymajcie się cieplutko. Miłego dnia Wam życze. A tymczasem zmykam na zakupki.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”