frydza sloneczko przyda sie nam wszystkim...
a w polsce nadal tak zimowo????
słuchajcie nie moze tak byc ze bedziemy sie bac cokolwiek pisac czy mowic ,kazdy ma prawo wypowiedziec sie czy komus sie to podoba czy nie ....edyta29 pisze:A co do tych dzidzi maleńst co bez pampersa to ja mam swoje zdanie ale mówić nie będę bo jeszcze od Jaśnie pani hi hi
Nie komentuje tegoJasnie Pani :) pisze:magda26, to nie jest fajny artykul tylko usprawiedliwianie sie przed sama soba. Bez sensnu to co napisalas a po drugie ja tego artykułu nie napisałam
Dziewczyny, czasami mi rece opadaja jak Was czytam. Co to znaczy fajny artylul???? Fajny bo co? Moze rozwincie troche swoje wypowiedzi, bo normalnie mam wrazenie, ze Wy z nudow na to forum wpadacie. Pierdniecie tylko lakonicznie trzy slowa, zapytacie o cos i wio dalej Moze dlatego na poczatku bylo nas dwa razy wiecej??? Reszta poszukala sobie forum, gdzie jest cos wiecej niz tylko balwochwalstwo
magda26 pisze:edyta29 napisał/a:
A co do tych dzidzi maleńst co bez pampersa to ja mam swoje zdanie ale mówić nie będę bo jeszcze od Jaśnie pani hi hi
słuchajcie nie moze tak byc ze bedziemy sie bac cokolwiek pisac czy mowic ,kazdy ma prawo wypowiedziec sie czy komus sie to podoba czy nie ....
Jasnie Pani pisze:madziorka hihi, ale mi nie chodzi o to, ze kazdy powinien nocnikowac, albo nosci w chuscie, alebo inne rzeczy jakie ja robie. Kazdy sobie robi jak chce. Chodzi mi tylko oto, ze Magda wkleila artykl o nocniku (Frydza wlasnie widzsz?! Magda wklejala art o nocniku, a nie o temperaturze), a tu pod jej postem ludzie pisza, ze artylul fajny, ale nie pisza jakie maja zdanie na ten temat i dlaczego fajny??
magda26 pisze:Naprawde nie długo zostanie nas garstka chyba juz tak jest
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość