Nic dodac nic ując ...chciałam tez cos napisac ale machne reka szkoda mojego czasu Aniu napisalas wszystko czym mozna zakonczyc ten tematania1980 pisze:Dziewczyny, miałam się nie wypowiadać w kwestii tej całej "sprzeczki", ale powiem tylko odnośnie jaśnie pani, ze nie ma to jak odejść z "klasą" wypisując na innym wątku jakie to czerwcówki (oprócz madziorki i kamilki) powierzchowne i jak im trzeba wszystko tłumaczyć jak krowie przez miedzę i inne gadki-szmatki o wolności słowa... W takim przypadku nie żałuję, że jaśnie zniknęła z czerwcówek, choć w pierwszej chwili pomyślałam, że szkoda ...
ZGADZAM SIEmagda26 pisze:ania1980 napisał/a:
Dziewczyny, miałam się nie wypowiadać w kwestii tej całej "sprzeczki", ale powiem tylko odnośnie jaśnie pani, ze nie ma to jak odejść z "klasą" wypisując na innym wątku jakie to czerwcówki (oprócz madziorki i kamilki) powierzchowne i jak im trzeba wszystko tłumaczyć jak krowie przez miedzę i inne gadki-szmatki o wolności słowa... W takim przypadku nie żałuję, że jaśnie zniknęła z czerwcówek, choć w pierwszej chwili pomyślałam, że szkoda ...
Nic dodac nic ując ...chciałam tez cos napisac ale machne reka szkoda mojego czasu Aniu napisalas wszystko czym mozna zakonczyc ten temat
hm Edytko nie wiem moze sie wystraszylo czegos co jest zwiazane z autem nie wiem np trzasniecie drzwiami lub cos innego moj lubi wszystkim autem autobusem tramwajem patrzy wtedy i sie cieszyedyta29 pisze:kurde czy któreś dzidzi nie lubi jeździć samochodem moja zawsze płacze niewiem co jest grane jak jadę z nią z tyłu to jako tako jest ok. choć szęsto muszę ją brać na ręce ale jak jestem za kierownicą to koszmar poprostu płacze może fotelika nie lubi sama nie wiem
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość