to może ja niepotrzebnie mu daje jedzonko w nocy w sumie to nie płacze,bo jak wcześniej budził sie głodny to płakał i nie chciał zasnąćkicia Zuzia dostaje ostatnie mleczko w granicach 19. 30 i potem dopiero ok.7. Dzisiaj pospałam prawie do 7, więc i tak spoko
a wiecie Kacper wczoraj na wieczór miał bardzo czerwone policzka jak nigdy,zobaczymy dziś bo ja zamiast do wczorajszej porcji zupki dodać to żółtko to dałam do całej zupki a robie zawsze na dwa dni więc dziś też zjemy żółtko to zobaczę dziś co będzie.Zupcie jej zrobiła i wrzuciłam zółteczko- ciekawe jak będzie reakcja![]()
mój maluch już tez nie śpi na dworze tak często.Dziś rano spał 2 godziny potem zjedliśmy zupkę i ubralismy się i wyszliśmy i znów po pół godzinie zasnołWiecie,że Zuzanka nie spała na spacerkuNormalnie mi się to pierwszy raz zdarzyło, a jeździłyśmy calutką godzinkę.
ja tez ostatnio w sklepie chciałam kupić brzoskwinie z puszki ale nie wiem czy można i patrzałam jeszcze na pomidory i nie wiem czy możnazamiast brzoskwin świeżych można dać te z puszki, tylko nie wiem czy wolno...hmm jak myslicie????
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość