dziewczyny gratuluje wam zakupkow i tych buckikowych i lumpeksowych
super!!! zwlaszcza takie wygrzebane okazyjne!!!! i pewnie sliczniutkie!!!
Ala co do wozka oczywiscie masz racje, przeciez ja sie z tym zgadzam, nie pisalam inaczej...
moj Adas juz dzis pyta czy zamowilam wozek i dlaczego nie?
uznal nagle ze mam swietny pomysl
a ten na allegro upchamy
kurcze mialam tutaj dwoch kupcow to odmowilam, bo wtedy nie planowalam sprzedawac
madzia moze wam potrzeba czasu... nie kazdy potrafi po takiej rozmowie od razu rzucic sie sobie w ramiona... bedzie dobrze!!!
edytko wiec jednak postawilas na swoim co? 800 to dobra cena za laptopa
zapomnialyscie ... ale my stawiamy dzisiaj
wreszcie 9 miesiaczkow skonczone
a jakie swietne czekaja nas dania wg ksiazkowej receptury od 9-12 mies
mmmm
napewno napisze
frydza swietnie ze kontakt sie odnowi.. hmm ciekawe co oni tam dla ciebie szykuja? a ta agnieszka ile ma latek?
my ogladamy film, ale the eye nas znudzil i towarzycho szuka czegos innego a ja nalogowiec musialam wpac bo caly dzien poza domem spedzilam
rano pojechalam do szkoly
ale sie ciesze bo super bylo
mamy takie luzne zajecia
az milo na nich bywac, bez cisnienia
duzo gadania...!!!
lelek zostal pierwszy raz z kolezanka ponad 3 godziny
zachowywal sie zupelnie normalnie hihi zero smutasow czy placzu
nawet zasnal ladnie i szybko i jak wrocilam to jeszcze kimal. blisko dwie godzinki, no ladnie!!!
jak tylko sie obudzil to zabralismy obiadek i poszlismy do kolezanki . tam spotkalysmy sie w sumie 3 mamusie i trezch maluszkow.. hihi tym razem jedna mala kobitka hihi wiec lelus nie byl rodzyneczkiem
poczestowala mnie kawa
a ja rzadko ja pijam i tak mnie siekla ze bylam niezle podekscytowana hehe gadalam jak najeta kilka godzin
przegapilam czas
musialam pedem wracac, lelek zasnal w wozku wiec tylko wstapilam po kolezanke i pojecha;ysmy busem do supermarketu
chlopaki musieli dluzej pracowac
wiec same pakowalysmy do koszyka a oni nas tylko odebrali i zalapali sie na koniec hehe
lelek dzis ryczal w lozeczku juz tylko 15min a nie godzine jak wczoraj uff
spadam dokonczyc piwko i nadrabiac zaleglosci
dobrej nocki papa