Dzień dobry Paniom:)
Prześliczne zdjęcia. A najbardziej mnie rozbraja, to gdzie Patryś całuje Martynkę
No boskie to zdjęcie.
Marcia Twój facecik coraz przystojniejszy, a Michałek wygląda na słodkie i mądre dziecko
pinko napisał/a:
Skazanego oglądałam kiedyś 1 serię, pozniej mnie znudził, rownież LOST do 3 serii i dalej mnie nie zainteresował. Ja ostatnio śiągam Tudorow (świetny serial o krolu Henryku), oglądamy też Atlantis, heroes, desperate housewives, gilmore girls, jericho. A widziałyście Rome? Świetny serial o Rzymie...
hehehe...
Pinko witaj w klubie
Ja oglądam heroes, gilmore girls, jerycho i nadal lostów. Ostatnia seria się poprawiła bardzo. Rzym też oglądałam
świetny serial.Szkoda, że tylko dwie serie były. Polecam jeszcze serial Scrubs. Ostanio go oglądamy. Też o lekarzach, ale totalnie jajcarsko
A jeśli chodzi o mój ukochany serial to jest nim Battlestar Galactica. No mam fioła na jego punkcie. Tu Was pewnie zadziwię, bo serial science fiction, ale wszysko tam jest. Bardzo dobrze zrobiony, ale nie będę Wam tu przynudzać, bo to forum o naszych dzidziach przecież
Cleoshe oglądałam Prisonów, pierwsza seria jest genialna, ale reszta to już totalna kiszka.
No wracam już do wątku głównego. Karolek mi jeszcze beczał w nocy
Może go przegrzałam wczoraj?
Ale na szczęście dziś jest w dobrym humorze i szaleje na macie.
Miłego dzionka! pa!