"Czerwone krostki wielkości główki od szpilki, często z pęcherzykiem. Są skutkiem przegrzania i pojawiają się tam, gdzie skóra najwięcej się poci: w fałdkach, na karku, na szyi."a ja tez z pytaniem jak dokladnie wygladaja potowki moja majka ma duzo chrostek na pleckach karku i ramionach taki czerwony grysik i nie wiem czy to uczulenie czy potowki
Ja muszę sobie umawiać, wszystkiego muszę pilnować. A rzadnych kontrolnych wizyt u lekarza nie mam. Polska położna tylko mówiła bym raz w miesiącu chodziła do cliniki na taką kontrolę, ale tam tylko sprawdzają czy prawidłowo przybiera na wadze i czasem chodzę nawet co tydzień. A,że jest ta polska położna to jak mam jakieś problemy czy pytania to chodzę.Klaudia ty musisz umawiac sie na szczepienia u nas jak jestem u pediatry to zaraz umawiaja na nastepna wizyte no i jutro mam kolejna wizyte i szczepienia
W niedziele raczej zawsze tak. Każdy pracujący raczej wolne ma więc rodzinnie spędzają.. dziewczyny pewnie więc z mężami i z dzieciaczkami. Rafał niestety w niedzielę chodzi do pracy.. dlatego nie lubię niedziel Nic nie możemy sobie zrobić, gdzieś pojechać, nie mówiąc już o pojechaniu do kościołaMało nas tu dzisiaj.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 0 gości