Jutro wypróbuje, tylko najpierw musze kupić soczki bo nam się skończyły. Ciekawe czy Oluś będzie jadł, chociaż znając jego apetyt wciągnie to ze smakiemNie robią sie grudki, ja mieszam narmalnie, łyżeczką, te 100ml soku to na jedna porcje
No gdzie tam staraU nas ok, po za tym ze zaczynam czuc sie staro normalnie nie moge uwiezyc ze juz tyle lat skonczylam
Olek dostał w czwartek pierwszy raz całe żółtko do zupki i też zero reakcji, pierwszy raz jajo jadł na wielkanoc ale to tylko troszke . No i wokół glutenu takie wielkie halo ja nie umiałam sie pokapować jak to sie powinno dawac i normalnie zagęściłam manną zupe , wrzucam tego tyle żeby było gęściejsze i już. Nic nie odmierzam i na szczęscie jest wszystko OKZuzi nic po tym żółtku nie było. Gluten jej daję już chyba trzeci miesiąc i nic jej nie jest.
no prosze, widze ze szalejecieja kupiłam 3 ( była wyprzedaż w Orsey'u
mysle ze kazda normalna dziewczyna wlasnie tak by postapilaNo i ja jak sie tylko o tym dowiedzialam od razu go zostawilam...
no ja w koncu musze wprowadzic Szymciowi i zoltko i gluten, bo jak na razie sie za to jeszcze nie wzielam..hmmmOlek dostał w czwartek pierwszy raz całe żółtko do zupki i też zero reakcji...No i wokół glutenu takie wielkie halo
moj Szymon tez juz dawano na macie sie nie bawii matę złożyłam, bo chyba już z niej wyrosła
A dziś poskładałam koc, na którym się bawiła i matę złożyłam,
My juz tez mate dawno odstawilismy a Nell jak juz to na kocyku szaleje albo na panelach. A tera zdalam jej koldre na pol zlozona i kilka podus naokolo i sobie panienka siedzi nawet i godzine , zabawek ful przed nia a ta sie bawimoj Szymon tez juz dawano na macie sie nie bawi
Nell czesto takie robi a kiedys to prawie non stop takie miala ale ja nigdy w tym nie dopatrywalam sie czegos zlego. Jak na cycku dzieci sa to chyba wtedy nie jest ok, ale teraz jak wszytko jedza to i kupy moga byc rooooznebo od kilku dni mi robi zielone kupy
dokladnie, a poza tym co to za Kut*s co zostawia kobiete w ciazy i jeszcze probuje sie tego wyprzec. On nawet potem robil testy DNA tylko nie wiem po co bo ta malutka Kinga to byla jego mala kopiai nie mial skrupułów to ze mna moglby zrobic to samo
nooo, niezly gosciuaa jeszcze wam mialam napisac ze wczoraj dzwonila moja siostra od tego swojego lubego
no i ja sobie z nia spoko gadam a on w pewnym momencie jej wzial słuchawke i do mnie nawija co tam slychac i takie pierdoly..ehh a pozniej mojej mamie dalam porozmawiac z siorka i on zrobil to samo i mowi do mojej mamy tesciowa \
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość