ja dzisiaj z wami za bardzo nie poklikam bo mąż w domu.ale wpadłam z rańca zobaczyć co tam słychać u was no i mnie trochę przestraszyłyście bo ja mam wszystkie ciuszki typowo dziewczęce tylko kilka kaftaników i śpiochów uniwersalnych po Bartku.mam nadzieję że u nas lekarz się nie pomylił,zresztą widzieliśmy psitkę ale kto to wie czy coś tam nie wyrośnie.
janoszka, oni wychodzą z założenia że co mi za różnica jak ja i tak w domu siedze, nie? tylko ja np, potem się zastanawiam czy np. gówniarz gdzies nie przepadł w drodze do mnie, czy mu się cos nie stało itp
"Uprzejmie proszę o przeniesienie Igo terminu sesji letniej na sesję poprawkową we wrześniu 2008 roku, z powodu planowanego terminu porodu na 10 czerwca, oraz zaleceń lekarskich. Do podania załączam zwolnienie lekarskie. Z poważaniem..."
"Uprzejmie proszę o przeniesienie Igo terminu sesji letniej na sesję poprawkową we wrześniu 2008 roku, z powodu planowanego terminu porodu na 10 czerwca, oraz zaleceń lekarskich. Do podania załączam zwolnienie lekarskie. Z poważaniem..."
u nas ponoc problemów nie robia. Zreszta jak sie ma zwolnienie od lekarza to nie robia łaski- muze zaliczyć poprawkowy termin jako pierwszy. No ale lepiej od razu hutrem zgode na wszystkie egzaminy uzyskać i spokój.
kurde niedobrze mi. moze ja się strułam wczoraj czymś
juz normalnie mam siebie dośc.