miałas podac przepis na zapiekankę ,
a to nie wiedziałam ze masz co trzeci weekend wolny

Ivka dużo zdrówka życzę

mniam mniam juz leceja wlasnie skonczylam robic karpatke -wpadac na kawusie,soczek i na kawalek ciacha-zapraszam wszystkie
my mamy w miare nowy domek ok 5 lat a z cisnieniem to samobo w domu mamy kiepkie cisnienie
Marta ja ci podam przepis na moja ulubiona zapiekankeEmalia
miałas podac przepis na zapiekankę ,
- juz sie poprawiam kochana,juzEmalia![]()
![]()
![]()
miałas podac przepis na zapiekankę
oj tak milo i trzeba zaczac pomalutkuEmalia widze ze powolutku sie przygotowujesz do przyjscia na swiat maluszkamilo tak znowy pogrzebac w malenkich ubrankach
-nie ma sprawy Martuśoj dziewczyny ale jesteście kochane![]()
![]()
w sobote zrobię jedna zapiekankę a w niedziele drugąmoje chłopaki oszaleją ze szczęścia
dziekuje :ico_buziaczki_big:
-juz tyle firm co ja przestudiowalam,to moglabym otworzyc jakis sklep heheEmalia a patrzyłąś na wózki firmy Jane???
szkoda, ze ja nie zastnanawialm sie tak intensywnie nad wozkiem jak Ty Emalia. kupilam bo mi sie kolor podobaljuz tyle firm co ja przestudiowalam,to moglabym otworzyc jakis sklep hehe
i szczerze mowiac to w dalszym ciagu dalej nie wiem jaki wozek,jaka firma itd
czy moze w ogole nie kupowac gondoli,skoro sie ja uzywa gora ze 3 miesiace(tak co poniektore z dziewczyn pisza) a okres w jakim rodzic bedziemy bedzie okresem cieplym,wiec mozna uzywac fotelika na poczatku a pozniej spacerowke zaczac-ojej juz sama nie wiem
A co wy na to??
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość