czesc :)
Ładna pogoda dziś, byłam na spacerku z kumpelka i jej dzidzią nio i jej mężem.., ale spacerek chyba około 4 godzin zanim wróciłam do domku.
Co do porodów martwych dzieci, to wina napewno jak zawsze lekarzy, nie wierze że niezauważyli czegoś...że nie tak jest. Bulwersuje mnie to iż im nic nie można zrobić!!!!!!!!!!!!
Niekiedy są zatrucia ciążowe i wtedy nie wolno czekać z porodem, przeważnie są cesarki i ratują maluszkowi życie, ale nie zawsze lekarze są tak mądrzy i niektórzy czekają na nie wiadomo co i wtedy jak martwa dzidzia się urodzi zganiją na matkę dziecka, to przykre:(...
A co do usg czy będzie dziewczynka czy chłopiec to mało warzne byle bylo zdrowe:)), pozdrawiam
[ Dodano: 2008-04-13, 16:03 ]
:) a co do ciuszków to na moje są różne ceny, tylko trzeba pochodzić troszkę. U mnie yeansy dla ciężarnych od 40-160..., więc rozpiętoście cenowe bardzo duże.
A ja kupuje niekiedy w używanych ciuszkach i mam fajne skórkowe dla ciężarnych..jestem zadowolona z nich a zakup kosztował 10zl.., pozatym nosze dresy i sobie chwale bo wygodnie i wogóle. Tunikę kupiłam też za 15 w ciuszkach...a nowe to dresy 40zl tzn spodnie od dresów:))..., ale się rozpisałam