ale z was spioszki
Ja tam nie wiem ile ma Julka ale ciuszki kupuje na 92 ? czy coś koło tego. właśnie wpadłam na pomysł żeby jej wkońcu stworzyć miare długości... od jutra zaczne gdzieś za drzwiami będę jej zaznaczać wzrost i pisać date ;) będzie miała na pamiątke heh
Dzis mi sie Julka coś nie podobała, troche jakby ciepła była, kaszlała, jakaś taka chrypka by ją brała... ale szybko podałam jej odpowiednią dawke witamin i widze że narazie jest ok, temp. spadła... chyba ja troszeczke przewiało w weekend. Oby to nie było nic poważnego.
A co do spania to ja też tak robie, że kłade ją do łóżeczka, daje mleko, zgaszam światło i wychodze... zasypia sama, choc czasem placze, ale wtedy ją troche przytule, pokołysze i zaśnie . No ale za to w nocy się jakos ostatnio często budzi i marudzi.
Jak już kiedys pisałam, Julia bardzo lubi śpiewać... jej ulubiona piosenka to DZIDZIA LALALA DZIDZIA LALALA itd... tragedią stało się, że od pewnego czasu już nie ejst DZIDZIA LALALA tylko CI*A LALALA
był juz publiczny występ owej piosenki w kościele... ale mi było wstyd
śmieszne, ale zarazem straszne !
Tak żałuje ze nie mam czasu na TT, a jak mam juz czas to jakoś nie moge tutaj wejsc
brakuje mi ploteczek z wami
usiekam spac... bo rano trzeba wstac... DOBRANOC