Witajcie :)
ja jestem chetna na jakies spotkanko, moze jeszcze eska sie skusi????? mozemy sie spotkac np. w Silesi
Jestem za tym, oczywiście. Jeszcze się zgadamy co to terminu.
pełzający Szymul
Super filmiki, oglądnęłam wszystkie, żałuję ze lenka nie ma filmików, ale mój eks wziął ze sobą kamerę i nie chciał pożyczyć.
a deserek juz gotowy: jabłko, banan i gruszka z kleikiem ryżowym
a jak robisz ten deserek? albo na której stronie jest to opisane, to sobie poszukam:)
Może będę miała synową?
Nigdy nic nie wiadomo, a synową napewno tak czy tak będziesz miała:)
Jezeli ma prace w ktorej mozliwe sa fuchy, albo dorobienie na boku
ma taką pracę, dużo zarabia na lewo, ale ja myślałam że sąd nie bierze lewych dochodów. A ty mamozuzi miałaś rozwód z orzekaniem o winie? Jakie dzidziny (pytam jako niedoświadczona mama starszego już dziecka) życia, mój mąż mógłby mieć prawo do decydowania, coś co nie byłoby zbyt skomplikowane. A jak ty wywalczyłaś, aby twój mąż nie mial prawa do wspodecydowania o miejscu zamieszkania Zuzi. Ale z drugiej strony jak mogę mu zabrać prawa, jak jest bez nałogów, nie bije, nie ubliża, jakie mogę mieć argumenty aby ograniczyć mu prawa lub je całkowicie zabrać? Ale tą odpowiedź proszę na priva:) dziekuje:)
Lenka jest cudownym dzieckiem, radosnym i drowym i to że jest dla Ciebie całym światem.
Dziekuję ci za te słowa, staram się jak mogę, ze wszystkich sił, czasami jest baaardzo ciężko, i wtedy się modlę do Boga o siły.