Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

16 kwie 2008, 10:26

Cześć laseczki.

Przepraszam za przerwę, ale wiecznie coś...

W sobote balowaliśmy całą noc. Opijalismy córeczkę naszych przyjaciół. Bylismy w lokalu i cała ekipa szlała na maksa. Później oczywiście ciężko do domu wracać więc zmany lokali i takie tam... Niestety moja siostra zadzwoniła, ze Tomek sie obudził i cos smęci i musieliśmy wracać ok 5. Ale w sumie niepotrzebnie bo dała mu mleczka i zanim wróciliśmy on juz smacznie spał. No, ale dobrze, bo Jarek juz miał dość i tak na drugi dzień zdychał.
w niedziele odsypialismy pół dnia. Później ładna pogoda skusiała nas na spacer z Tomkiem. Wreszcie po tej chorobie wyszlismy z domu.
Tomek juz zdrowiutki. Bardzo sie cieszę. Dwa tygodnie sie ciągnęło cholerstwo. no ale w poniedziałek już śmigaliśmy na basenie. Trochę sie bałam, ale nie będę przecież nastepny miesiąc siedziała i na niego chuchała.
Wczoraj wreszcie byłysmy z koleżanką zobaczyć małą Paulinkę. Ależ ona cipulikna mała. Taka gładziutka i mięciutka. Ech... kiedy to było. Koleżanka czuje sie już dobrze. No i naplotkowałysmy sie chyba do 23-ciej. Szybko zleciało.

W piątek jade na weekend do rodziców bo tatus mój 50 lat wczoraj skończył i będzie imprezka. Cholera właśnie sie zorientowałam, że wczoraj do niego nie zadzwoniłam. Siet. jakos tak cały czas myślę, ze w ten weekend ma urodziny, ze mi wyleciało z głowy. Ale siara. Mam nadzieję, ze mu przykro nie będzie. Nadrobimy jak pojedziemy. Dziś jade mu kupić piekny zegarek w prezencie. Mam nadzieje, ze sie ucieszy.

Madziorka, ale z Ciebie świr. Co Ty się tak wózkiem przejmujesz? Wyluzuj, na pewno wybierzesz najlepszy. To nie powód do zmartwień. za to zdrówko Lelusia to jest wystarczający powód. Nie zwlekaj tylko idź do tego lekarza. Jeśli antybiotyk ma mu pomóc to trudno. Wazne, aby wyzdrowiał. Tylko teraz się zastanawiam czy Tomek po "bracie" znów nie załapie. Oby nie. Juz sie wystarczająco namęczył. Daj znac co lekarz powiedział. A czy ty sama cos mu podajesz na to przeziębienie czy nie?

No oczywiście składam spóźnione życzonka dla naszych świętujących. Wszystkiego dobrego kochani na kolejne miesiące.

Madzia a czym Ty będziesz sie zajmowała w tej pracy? I co to tak każdy może tam sie zatrudnić czy jak? czy to po znajomości i dlatego ta twoja szwagierka tam też będzie?

Frydza ale masz super zaprawę. najpierw z areczkiem teraz ta dziewuszka. Fajnie. Dobrze tylko, ze ona taka grzeczniutka.
witam dziwczynki Alinko prace piszę jeszcze tylko ze 2 stony i jutro muszę jechać specjalnie oddać wózeczek fajniutki i znając Madziorkę to zielony będzie a właśnie madziu to dobrze że ma gorączkę bo organizm się broni a z tym lekarzem nie zwlekaj
Edyta jesli moge Cie prosić: zacznij używać interpunkcji, bo nic nie czaje o co chodzi w twoich postach czasami i musze ślęczec jak detektyw i je rozszyfrowywać.

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 kwie 2008, 10:34

Mam teraz chwile,Aga rysuje i patrzy na bajke a Wikunia spi smacznie :-D obiad sie gotuje,mieszkanko ogarniete jest dobrze!!Pogoda paskudna to spacerku i placu zabaw nie bedzie echhhh szkoda :ico_oczko: KAMILKO gratuluje udanej imprezki i oczywiscie dobrze ze Tomus zdrowiutki bo to najwazniejsze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Tatusiowi napewno wynagrodzisz nie zlozenie wczoraj zyczen zegarkiem takze spoko :ico_oczko:

Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

16 kwie 2008, 10:51

hej Kamilko fajnie ze jestes :):

Co do pracy moja szwagierka zalatwila sobie przez jakas kolezanke potrzebuja tam 40 osob a te po znajomosci pierwsze ida wiec ja ( siostra mi zalatwila) no i Anka ech trudno dam rade.

Praca polega na skladaniu teczek biurowych dla niemieckiej firmy ...jest to praca na akord wiec trzeba zapieprzac zeby zarobic ...ale i da sie zarobic... :ico_oczko: narazie pracy jest na 3 miesiace ...zobaczymy jak dalej bedzie :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-04-16, 10:52 ]
Chcialabym zamowic ten komplet Marcinkowi tani jak barszcz 30 zl za komplet ...zastanawiam sie jaki to jeans za taka cene ..ale mysle nawet jakby mial na 3 lub 4 miesiace to nie szkoda kasy http://www.allegro.pl/show_item.php?item=346144789

[ Dodano: 2008-04-16, 10:53 ]
jest i dla dziewczynki http://www.allegro.pl/item346269815_e_s ... oz_86.html

[ Dodano: 2008-04-16, 10:54 ]
kamilko super ze sie wybawiliscie na maksa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: czasami trzeba jakas odskocznie od codziennosci :-D :-D

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 kwie 2008, 10:58

magda26, super ten kaplecik :-D :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: ,ja juz mam podobny :ico_oczko: a szwagierka sie nie przejmuj ,pracowac bedziesz i kase zarabiac a ja olej dasz rade :ico_oczko: WCZORAJ SPRZEDALISMY NASZE STARE AUTO CIKUSIA byl tylko 1 dzien na allego i juz kupiony hihi fajnie!! :-D

Awatar użytkownika
Alineczq

16 kwie 2008, 12:28

Witam dziewczynki!
Od rana mam super nowinę - moja kolezanka ze studiów dzisiaj w nocy urodziła synika Michałka - prawie 4 kg chłopak i 56 cm :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tak się cieszę. Miała wywołany poród, ale to był juz 38 tydzień, więc nic maluszkowi nie groziło :-)

Kurcze Madziorka weź się w garść!!! Leluś wyjdzie z tego, ale nie mozesz się rozklejać, bo skąd on ma czerpać siły jak nie od Ciebie? Tym bardziej , ze karmisz piersią! A takie rzeczy jak wózek, to naprawdę drobiazg, zostaw to zajęcie na jakiś czas, poświoęć się czemuś innumu, a po paru dniach zobaczysz sama, moze jakaś super oferta się trafi. Nic na siłę. Jak nie ma, to nie ma. Znaczy, ze narazie nie musisz kupować :ico_oczko: Za Leosia naszego zawodowca trzymamy kciuki. A ten antybiotyk..widać bez niego się nie da. Trzymaj się!

Kamilka kurcze mała biała zazdrość mnie wzięła jak czytałam opis Waszego szaleństwa. Super, ze tak dobrze bawiliście się! Tęskno mi do takich wypadów... karol to domator i nie da się go nigdzie wyciągnąć. Za 2 tygodnie oczekujemy gości - Wanesski chrzestni i moja najlepsza psiapsióła z czasów studiów. Moze wtedy gdzieś pójdziemy, o ile Panowie nie ulubują sobie domowe zacisze z piwskiem w łapsku :ico_noniewiem:

Magda gratuluję pracy ;) a ze szwagierką..cóz moze jakoś się spracujecie? czasami bywa, ze ludzie nawet paskudni bywają super na płaszczyźnie zawodowej. (i odwrotnie tez hehe ). A zestawy super :ico_brawa_01: zabiłaś mi ćwieka :ico_oczko: Kurde ale ostatnio wydałam 180 zł. na ciuchy dla małej i nie wiem czy mam jeszcze to kupić, ale cena naprawdę kusi. Hmm

Frydza gratuluję sprzedazy!! Ja dzisiaj wystawiam swoje pierwsze aukcje. Uff tak się boję jakoś. Zaraz wyciągam walizkę i zaczynam sortowanie. Jak myślicie, lepiej mam sprzedawać osobno wszystko czy porobić zestawy - bodziaki, pajace, kaftaniki itd.? Ja myślę, ze na zestaw szybciej się ludzie skuszą.

Awatar użytkownika
asiula26
Beze mnie to forum nie istnieje!

16 kwie 2008, 12:49

hej wam
ja tak na szybciocha bo z pracy piszę.
poczytałam wasze posty ale wybaczcie że nie odpisze

no wiec byłyśmy z Emi u lekarza. Ona juz całkiem nieźle, coś na chrype jej lekarz przepisał.
Ja też już lepiej sie czuje. ale lekarz obejrzał moje badania i jest podejrzenie o nadczynność tarczycy, dziś o 15.50 mam jeszcze wizyte u endoktynologa, udało mi sie bo jakas kobietka zrezygnowała, tak to z miesiąc musiałabym czekać na wizyte. w piątek mam USG jamy brzusznej bo z wątroba też coś nie tak. Najprawdopodobniej mam zespół jakiś tam, nie da się tego leczyć, taka już uroda mojej wątroby, że nawet zbyt mała ilość snu czy wysiłek sprawia że bilirubina jest bardzo wysoka nawet 2 razy większa niż norma. Kurcze, trochę sie martwie ale mam nadzieję że będzie oki. i z tą tarczycą to okaże sie fałszywy alarm.

Frydza super że udało sie sprzedac autko

Madziorka zdrówka dla Leosia

Kamilko suer że imprezka sie udała

Madziu powodzenia w pracy, szwagierką sie absolutnie nie przejmuj

narazie to tyle. wieczorem wam napisze co lekarz powiedział papa

Awatar użytkownika
magda26

16 kwie 2008, 14:49

Asiula mam nadzieje ze jak piszesz ze to falszywy alarm ...i zycze duzo zdrowka :):

A teraz sesja Marcinka z czapeczka hehe ( wymeczylam go :): )

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dobra dosyc tych zdjec mamuska ...oddawaj aparat ...natychmiast :-D

Obrazek

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 kwie 2008, 15:38

Jestem ponownie,Wiki poszla spac ida jej 2 zeby u gory czyli dwojki :ico_oczko: Aga tak byla zajeta zabawaz zemna w sklep ze zesikala sie w majty :ico_szoking: wszystko mokre,rajtuzki,majtki,spodnie i podkoszulka :ico_szoking: dobrze ze coz wynazazlam wielgasnego co mialam w zapasie na Wiki bo bym nie miala ja w co ubrac :ico_oczko: ALINKO mysle ze zestawy szybciej pojda,ja zawsze zestawy kupuje :-D ASIULKA duzo duzo zdrowka oby z tarczyca to falszywy alarm :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: MADZIU przystojniacha moj zieciunio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

16 kwie 2008, 15:50

Witam dziewczyny . Kamilko postaram się poprawić :ico_wstydzioch:,dobrze że jesteście zdrowi z Tomusiem
moja Wikunia kaszle ale narazie jej to odchodzi sama nie wiem czy iść do lekarza :ico_noniewiem: jak ostatnio byłam to do domu przyniosła tą grype żołądkową ale z drugiej strony jak nie pójdę szybciej to potem mogę żałować oj sama nie wiem :ico_puknij:
Magda Marcinek słodziutki a co do pracy to życzę powodzenia .Kąplecika fajniutki ja mam za taką kaskę i nie narzekam
Frydza fajnie że autko się wam sprzedało ja nie wiem czy naprawiać te nasze fatum czy wystawić na allegro moze ktoś kupi nie remontowane , M twierdzi że na tym dużo stracimy ale sam remont też nas dużo wyniesie więc nie wiem . Narazie jeździ tylko jest poobijane z karzdej strony po tych naszych przygodach.
Asiula mam nadzieję że te choroby to fałszywy alarm :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Aleksandrowicz fajnie że mężulek w domu rodzinkę poodwiedzacie super no i życze owocnych poszukiwań :ico_haha_01:
Alinko ja w sprawie allegro to nie doradze bo nigdy nie wystawiałam niczego no wózek próbowałam ale nikt nie kupił
Dziewczyny za błędy ortograficzne przepraszam

Awatar użytkownika
asiula26

16 kwie 2008, 21:59

hej
obiecałam i jestem
ale najpierw muszę pochwalić zdjecia Marcinka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: śliczny chłopczyk

Lekarka mnie zbadała i powiedziała że tak z osłuchu i "ręcznego" obadania to jest ok. ale dla p[ewności lepiej zrobić USG tarczycy, które bedę miała 26 maja. No i przed USG mam powtórzyć badania krwi czy te wskaźniki (ja sie na tym nie znam) będą sie zmieniały czy nie. USG brzucha w piątek także zobaczymy co z wątrobą. Ale jestem dobrej mysli
Emi już śpi ja idę się wykąpac i też do spanka bo ostatnio przez tą anginę zapewne jestem słaba i ciągle czuję sie zmęczona. Dobranoc

[ Dodano: 2008-04-16, 22:00 ]
zapomniałam wam jeszcze dopisać, że masakrycznie schudłam :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: i nie podoba mi się to :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”