witajcie
Mikusia ja pisalam,ze lataja do Warszawy i Gdanska,a Wroclaw wycofali-jak dla mnie to te opcje odpadaja,bo z 2 -jka dzieci nie bede sie tlukla z Wawy do Wrocka tyle godzin i z tyloma bagazami-a we Wroclawiu mieszkam 15 min od lotniska a to ogromna roznica.
Marteczko alez pisz,pisz kochana to co czujesz,kazdy ma prawo sie wypowiedziec,ale z tesknota to jest tak,ze i ja tez bardzo bede tesknic,malo powiedziane-bede jak CHOLERA,ale wiem tez z doswiadczenia,ze to zrobi tez dobrze naszemu zwiazkowi,bedziemy bardziej sie kochac i uczucia tak jakby na nowo beda kwitnac

,zreszta bede sie modlic,ze jak dostanie prace(bo niestety jeszcze jej nie ma,wciaz tylko dzwonia i obiecuja i nic z tego) to moze uda mu sie wyrwac choc na tydz
Co do chrzcin to jestem uzalezniona od taty raczej,ma raka(chyba o tym pisalam) i chce by byl na nich a rokowania nie sa najlepsze,wiec zrobie chrzciny tak czy siak,nawet jesli mojego meza nie bedzie,bo go np nie puszcza z nowej firmy(jesli takowa znajdzie

)
Madziu dziekuje ci kochana za piekne zyczonka-nie wazne,ze spoznione,ale jakie ladne i szczere -dziekuje
Super,ze dwojka chlopakow twoich super znosi wycieczki tego typu,wiec pozostalo tylko zyczyc szerokiej drogi
Witam tez nowa kolezanke-Mikusia ma racje,moze napisz cos wiecej o sobie,bymy mogly cie poznac blizej
jak i gratuluje

-jedziemy na tym samym wozku z tymze ja mam rodzic jakies 3 tyg przed toba,choc z tym to roznie bywa hehe
[ Dodano: 2008-04-15, 18:24 ]
acha
Mikusia wracajac do Centrala to ost nie mogl samolot otworzyc podwozia i ladowal awaryjnie ,3 razy kołował,aż cudem w ost momencie kola wyszly-juz ekipa karetek i strazy byla w pogotowiu,a dzis rano sluchalam w radiu,ze znow samolot mial dokladnie to samo zdarzenie i ponoc ten samolot byl sprawdzany i dopuszczony do lotu a minusem tego sprawdzania bylo poldniowe opoznienie i ludzie wylecieli dopiero o 1 w nocy zamiast po poludniu,ja tak czy siak,ciesze sie,ze jednak nimi nie lece i choc to byl 1 raz jak sie zdecydowalam na zakup biletu u nich to tlumacze sobie to odwolanie jako opatrznosc Boza-no a z drugiej strony co ma byc to bedzie co nie-nie ucieknie sie od przeznacznia