Mama_Kingi, mi sie zielony wozek bardziej podoba,ma lepszy dostep do kosza przy rozlozonym oparciu,jest deliktniejszy.
diem, gratuluje syneczka i nic sie nie martw bedzie dobrze,zycze ci tego z calego serducha.
Aginka, ja mam podobne problemy z Zuzia,jest starsza ale jakos trudno jej wytlumaczyc,przy Gabi staram sie nie popelnic tych samych bledow ale czy mi to wyjdzie okaze sie za jakis czas
iwonap, nie zmarnuj szansy,bedzie dobrze,przeciez to wlasnie przede wszystkim dla dziecka robisz.dasz rade,wierze w ciebie
justyna25, mam nadzieje,ze wszystko sie ulozy i juz niedlogo czesciej bedziesz z nami a przedewszystkim czesciej zadowolona,zawsze zadowolona
Maggie, przykro mi z powodu babci [*]
u nas bez zmian,tzn Gabi dalej chora,wzielo jeszcze Zuzie ale jakos pomalu ja puszcza.Oby i Gabi szybko przeszlo.
Ja jutro mam wypad do pabu z kolezanką,pierwszy raz od kad tu jestem,jak do tej pory bylam tylko u jednej kumpeli ale w domu.teraz idziemy do pabu i jestem podjarana
a w niedziele mamy 5 rocznice slubu i juz ne moge sie doczekac
ja zlapalam jakas infekcje babskich części biore antybiotyk,tzn dzis juz przestalam bo mi Gabi gdzies butelczke z tabletkami schowala chyba nie chciala zeby mama brala antybiotyk a jutro cos pila Dobrze,ze sama nie otworzy bo to mocne zamkniecie ale przydaloby sie jeszcze do rana pobrac bo jak mi nie minie...
poza tym nudy,siedze w domu i walcze z rozrabiakami