o mni to tez rozweseliloPierwsze slysze o jakis majteczkach po porodzie
skoro lekarz powiedzial ze nie ma to wplywu to musi tak byc i nie martw sie na zapasa przez te pieprzone tabletki ktore bralam bo mowili mi ze nie moge zajsc w ciaze boje sie czy bedzie ale gin powiedzial ze nie ma zadnego wplywu na to wiec oby miala racje!!
znam wiele osob ktore go nie bralo i wszystko z bobaskami ok wiec tym bym sie tez nie przejmowala Super ze wszyscy sie ciesza i wspieraja oby tak dalej...W sumie to fajnie masz ze sie dowiedzialas dopiero teraz bo cie ominelo troszke czekania i odliczania od tych pierwszych tygodni ciazy., nie bralam kwasu foliowego,
no to moze tak jak ja Ja juz czekam na ruchy dziecka i licze ze lada dzien sie pojawia15 tydzien i ktorys tam dzien,
no wiekrzosc kolezanek tez mi mowi ze kolo 19 dopiero ale jak to Twoje 2 dziecko to Ty na 100% kolo 16tc juz cos poczujeszmmarta81, fajnie juz 16tc ci leci..a dopiero 12...i bede zawsze oststnio bo i termin mam na ostatni paź
ciekawe jak z tymi ruchami....obyś szybciutko je poczuła..jak naszybciej.....ja z Mateuszkiem to dipiero w 21 tc poczułam..mam nadzieje ze teraz bedzie szybciej
no Pati jako pierwsza a ja czuje ze bedzie dziewczynka moja mala ksiezniczka -albo tak sobie wmawiam dowiem sie 15.05Pati85, gratuluje cie syneczka!!!!! ale szybciutko sie dowiedzialas
eee zobaczysz jak zleci mi sie tez do 12tc tak wlaklo ze szok a teraz tydzien za ygodniem tak leci ze szokmmarta81, fajnie juz 16tc ci leci..a dopiero 12...i bede zawsze oststnio bo i termin mam na ostatni paź
no to super ze idziesz prywatnie jak tylko bedziesz miec jakas fotke to wklajaj ja tez chcialam isc prywatnia w przyszlym tyg zeby sie dowiedziec co tam w brzusui siedzi ale u musialabym zaplacic 200F a to troszke duzoja bylam we wtorek u ginka..niby wszystko jest dobrze...ale nie zrobil mi usg..powiedzial ze bede miala dopiero w 23 tc.....ale sie wkur....
fajnie ze bede tyle czekac....jutro jestem umówiona prywatnie ....zobacze swojego skarbka
miłego dzionka
no pierwsze ruchy mozna juz poczuc kolo 16 tyg ale to raczej przy drugim dziecku a przy pierwszym od 18-21-z tego co wyczytalam.ja juz sie nie moge doczekac normaknieswoja droga kiedy zaczyna kopac ?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość