Emilka to sie porobiło

kurcze dzieci Ci sie pochorowały bidulko i Ty też, myślałam ze juz jestes w UK i chciałam dzwonić do Ciebie bo musze z Toba pogadac jest sprawa

ale to jak wrócisz do Belfastu i jak dzieci wyzdrowieją czego Wam życze
Karolina moje zdanie jest takie ze jak nie umiesz ani troche jeżdzić autem to nie ma co iść na prawko, a jeśli juz umiesz troche jeżdzić to spoko bo jak juz masz opanowane biegi, sprzegło itp to bedziesz sie skupiac na drodze i znakach, a nie mysleć co tu zrobić zeby dwójkę włączyć
Eve im więcej sie czyta o tych róznych glutenach itp tym wiecej sie denerwujesz , wiec sie nie przejmuj wszystko bedzie dobrze
boskie zdjęcie w podpisie

a jak Ty założyłaś Szymusiowi te tenisówki???? ja miałam takie same dla Frania ale wydałam bo nie mogłam mu ubrac mimo ze były za duże, włożyłam mu piętkę do wpół a buty spadały, dlatego Fran nie nosi butów
Lucy brawo za humorek i dobry nastrój
Kasik dziś pisała smska do mnie, Viki sie pochorowała bidulka i Kaśka nie ma czasu na TT, ale macie pozdrowionka
a mój Fran dziś nic nie jadł

kaszki nie, mleka tez nie, obiadek blee, no i tylko mu wcisnęłam deserek, na spanie nawet butli nie chciał, moze to w końcu te zębole