chyba nie położyłam Natashce topic'u ....
wybacz mnie i Im, te kobiety na TT to tylko o seksie by gadały i To robiły
Ja chciałabym stepa popróbować albo czegoś jeszcze bardziej ostrego, uwielbaiam sie zmęczyć i spocić jak dzika świnia....
[ Dodano: 2007-03-15 ]np. spinning Program Spinning® to oryginalna i najbardziej popularna forma treningu na rowerach stacjonarnych. Nie tylko dlatego, że to niezrównany sposób przeobrażenia celów treningowych w rzeczywistość. Nie ma tu miejsca na skomplikowane ruchy. Są za to zajęcia w grupie, silna motywacja, profesjonalna kadra instruktorska i muzyka, która aż "prosi" by pedałować. Spinning® to wspaniała zabawa w trakcie drogi do smuklejszego i silniejszego ciała.
Uczestnicy zajęć są zachęcani do monitorowania poziomu wysiłku i tętna poprzez użycie pulsometrów (monitorów pracy serca), które według Johnny'ego G są najważniejszym elementem sprzętu treningowego i kolarskiego. Twierdzi on, że pulsometr usuwa element zgadywania z treningu i daje uczestnikowi możliwość monitorowania i zarządzania intensywnością wysiłku. Podczas typowych 40-minutowych zajęć Spinning® uczestnicy spalają do 500 kalorii, zwiększają siłę fizyczną i mentalną, poprawiają wytrzymałość. Zmniejszają również ryzyko chorób układu krążenia.