Hej Kochane!!!
Pruedence, ciesze sie, ze u Was juz lepiej
Yvone,

i dla Amelki za łazikowanie
Karolina, wklej fotke z nowa fryzurka, please
Tak mnie zmobilizowalyscie i ja tez ide do fryzjerki, we wtorek
U nas jakos pomalutku leci. Szymek sam sie poprzestawial i zasypia kolo 22 a wstaje tak jak wczesniej czyli kolo 8-9

I niech tak zostanie
Zabkow na razie nowych nie widac ale poplakuje sobie czasami przez sen wiec pewnie bedzie cos wychodziło.
Slyszalyscie na pewno o kryzysie gospodarczym w USA? No to chyba nas zaczyna tez to dotyczyc. Moj maz ma co raz mniej pracy, o nadgodzinach mozna zapomniec. A wczoraj wrocil w poludnie do domu bo juz koniec roboty i tyle. Zaczynam sie martwic, bo zyjemy tylko z jego pensji i jak straci prace to bedzie bardzo zle.

Teraz na szybkiego musimy wyrobic Szymciowi paszport i w razie czego bedziemy sie ewakuowac do Polski.

A ja sie boje!!!!! Nie bylamw polsce juz tak dlugo i nie wiem co tam zastane. Wiem, ze tam tez jest ciezko z praca....
kasia3, kiedy Ty lecisz? I na jak dlugo???
[ Dodano: 2008-04-18, 21:20 ]
Aha, zapomnialam napisac o tych wozkach itd. W wozku czasami Szymek jezdzi przodem czasami tylem, zalezy od tego na jak dlugo i gdzie wychodzimy. Na spacerze zazwyczaj jezdzi tylem do kierunku jazdy, bo lubie miec go na oku ale np w sklepie jezdzi przodem... Sama nie wiem dlaczego tak
Fotelik mamy jeszcze stary ale juz wiem jaki chce mu kupic:
http://www.toysrus.com/product/index.js ... Id=2507896
Chyba kupie mu w tym tygodniu