Dobrywieczór ,melduję sie że żyje .Poczytałam was i szybko odpisuję bo boję sie ze zapomnę
Frydzia ja barrrdzooo boję sie dędysty i nie pamiętam kiedy ostatnio byłam

ale narazie nic nie boli i z tego co pamiętam to wybielic by się przydało bo paliłam no i koronki na które aktualnie mnie niestac
Kamilko wspólczuję kłótni z siostrą ja ze swoją jestem bardzo zrzyta ale z drugą niestety nie mam tak dobrych kontaktów .
Alineczko ale się uśmiałam tą kupką przypomniałam sobie podobną sytuację z Wiki ja na kibeklku a ona coś cicho patrzę a ta w koszu jest oczywiście , bawi się zurzytymi papokami.
Madziorka wózeczek fajniutki mam nadzieję że w krótce wypróbujesz na sklepie
a co do zdięc to ja nie wiem jak zrobiłaś tą czadową sesję

proszę pokierujcie nieuka jak to zrobic .Ja też chcę
Asiula szkoda że nie wymyslono syropu na brak apetytu codziennie obiecuję sobie że weznę się za siebie i na tym się kończy

I dobrze ze skończyło się na strachu ale dałaś mi do myślenia ,ja też muszę się wybrac do internisty ,bo od tego czasu co miałam tą ropną anginę to miesiąc dobrze było , nawet nie cały i zaczeło mnie ucho bolec bagatelizowałam , i teraz jak bym wodę miałam w uszach i kaszel się pojawił

sama nie wiem co tak chwytam
Madziu wspólczuję , naprawdę kichaj ich i tyle masz mamę wspaniała która napewno zastąpi Marcinkowi nie jedną babcie ale tysiąc.
Teraz wam powiem co umnie \
A więc mam zrobiona kuchnie ach jak się cieszę jeszcze tylko podłoga i mogę wnosi mebelki
pozatym mamy nowy komputer i jesteśmy lżejsi o jakieś 3000 ale to za wszystko kuchnia i i komp bez mebelków , narazie będa stare . Z M mamy wzloty i upadki ale jak narazie to jestem szczęśliwa na jak długo sama niewiem, kobieta zmienną jest
Caly tydzień sprzątanko ale do was napewno zajrzę nie wiem czy pisałam Kludia bierze zastrzyki ale już jutro 2 ostatnie

Wikunia dalej kaszelek
lekki ale chyba w poniedzialek zrobię taką kontrol tak na wszelki wypadek sama nie wiem co mam zrobic
Acha brawa za pierwszego Lelkowego zębola no no no
no i Wikunia piątkę już ma
U nas narazie tylko trzy ale cosik widzę że dwujka gurna chce ale nie może się przebic
Kamilko fajnie się masz że Tomuś taki towarzyski moja Wikunia to taki mamin cycuś