Kocura ja też już nie mogę sie tego doczekać i non stop truje głowe mężowi że trzeba spacerówke kupićjak zrobi się cieplej to nasze dzieciaczki już będą duże i fajnie będzie z nimi na spacerki chadzać.
no Eve dała Ci już lanie to ja tylkomusicie przywrócić mnie do porządku
no to samo miałam napisać, ale zapomniałameve81, Szymuś ekstra wygląda!
ostatnio chwalilam sie ze nie mamy z tym problemu ale jednak ostatnie dwa dni Olus też byl taki niespokojny, cięzko mu szła ta kupaobudził się i zrobił duuuużą kupkę
tak nieźle oberwałam ale należało mi się i obiecuje poprawęEve dała Ci już lanie to ja tylko żeby mi się o nie powtórzyło
no widać, że Nas kochasz :ico_buziaczki_big:Co prawda oczy same sie mi zamykaja i mozgownica nie funkcjonuje juz tak jak trzeba
no oczywiście ja zapomniałam o to zapytać chociaż wczoraj zazdrościłamNo i jak tam w wanience bylo, zmiesciliscie sie oboje??![]()
no mam zdjęcie W. na pulpicie i tak sobię patrzę, kurcze jest mi baaaaardzo ciężko, ale wiem, że tak musi być na razie....a dziś jak Julcia z nim wieczorem rozmawiała, że bardzo tęskni i że na pewno pojedzie go odwiedzić, to mi same łzy się cisnęły do oczu.....oby te sprawy z Exem dobrze się poukładały i na pewno niedługo będziemy razemTak mysle ze musi byc dobrze bo dawno nie narzekalas![]()
![]()
![]()
no toNo i po raz pierwszy Jasiu zjadl caly sloiczek
no i ja wlasnie tego przekarmiania najbardziej sie boje, moja mama zawsze sie pyta o ktorej Szymon jadł i chyba nie daje mu zjesc nic poza tym co ja jej przekaze, ale wiadomo pozniej jak zacznie juz wszystko jesc to pewnie co bedzie chcial to od babci dostaniezjadł słoiczek zupki a zaraz potem ona mu dała jescze mleczko
no i super ze juz sie nie meczyale za to dziś walnął 4![]()
wielkie brawa dla JasiaJasiu zjadl caly sloiczek zupki
no niestety to nie jest taki pewneale na Wielkanoc sie zobaczycie??
mój rano mleka też nie chce...więc daję mu jabluszko i soczek albo herbatkę, a później dopiero obiadrano wypił 100 ml i jeszcze tyle ulał
no jakbyś Darka mi tu opisała ia jak go posadzilam na lozku to happy, usmiech wywiniety w banana na calego i rozpoczal swoja gadke-szmadke do swojego skrawka materiałua ja oczywiscie widzac to
![]()
ciekawe czy mama będzie konsekwentnamoj syn ma kare
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość