Lato lubie bardzo i sloneczko tez, ale zdecydowanie jestem zimnolubna :) Jak w domku mam wiecej niz 20 stopni to po prostu zdychamhm... chyba ciepłolubnych, skoro na słoneczku się wygrzewasz....

Wiesz, ja tez mam ze skora Jasia pewien problem, nawet Mama Zuzi widziala. Oprocz czerwonych plam na policzku, dodatkowo ma bardzo zaczerwieniona skore na nadgarstkach, lokciach, pod kolankami, na kostkach, do tego stopnia ze zaczynalo mu to juz pkac i saczyl sie z tego jakis plyn... Oczywiscie ja tez bylam przekonana ze to skaza i do dzis nie jestem pewna czy prawidlowo zdiagnozowano Jasia... Bylismy u dermatologa, lekarz nawet dokladnie go nie obejrzal, dal mas i stwierdzil ze wszystko sie unormuje jak zaczniemy przebywac w lecie na sloneczku. Uzywam tej masci rano i wieczorem, na poczatku bylo rewelacyjnie a teraz znowu kicha... W Norwegii nie chca diagnozowac skazy, jezeli dziecko chce jesc, nie ulewa, nie ma biegunek, zaparc, problemow ze strony ukladu oddechowego i pokramowego to kazde zmieny skorne traktuja jaka "atopic egzem"... Ostatnio bylam na kontroli i pani doktor powiedziala ze mozemy sprobowac z mleczkiem hipoalergicznym tylko nigdzie nie moge znalezc hipoalergicznego Nana 2... Chyba bede musiala sie znowu do nich wybrac. Bo tej masci nie mozna stosowac caly czas a ja niestety musze to robic, najgorsze jest to ze jego to swedzi...Jak Jasiu bedzie wiekszy to zrobia mu testy alergiczne. Na razie jest za maly. A lence zniknely te plamki, jak zaczelas jej dawac Nutramingen?? (Bo chyba na tym mleczku jest prawda??)napewno skaza
No i ciesze sie ze znalazlas fajna lekarke... Bo normalnie rozwalilo mnie to co pisalas o tej poprzedniej. Glupia i niekompetentna baba... Ten tekst o porownaniu psa i krolika to po prostu szczyt szczytow!
hehehe ja nie jedna chetna na romans z bratem eSKi, wiecej tu nas jestz drugiej strony to co ty masz do brata eSKi, czyżby jakiś romans się szykował??? Może mi go Dominiczko odstąpisz, w końcu jestem panną z odzysku:))) bo twojemu K. by się to nie spodobało

No to bomba, bo u nas malutki wybor jest.wszystko jedno jaki smak tego soczku
A zrobili mu moze wymaz?? Wtedy wiadomo by bylo czy to bakterie czy wirusiki. Moze akurat to tylko jakies zaczerwinienie... Kurcze sama nie wiem, czaami chcialabym zrobic z Polski Skandynawie....Nie wiem dlaczego tak ciągle ma chore gardło
Kochana ale to absolutnie nie jest Twoja wina!! Nawet tak nie mysl!!Złapałam z tego powodu jakiegoś doła,robie wszystko żeby miał jak najlepiej a tu
No to lece spac, wypilam sobie jeszcze jedno piwko na dobranoc, K. oglada filmik z kolegami wiec nie mam nic do robotki. Zamowie sobie jeszcze tylko talerzyk w necie co trzyma ciepelko obiadkow.
Spijcie slodziutko! Jasiek szybko odlecial, chyba przez to ze caly dzionek byl na swiezym powietrzu!