co do szkoły to w sobotę mam zajęcia od 8 do 8 i muszę być do saamego końca, ale w niedzielę sama sobie skróciłam i będę siedzieć do 13 zamiast do 17:45 bo jedziemy na zakupy
lulu_, pamperiki bo nie wiem czy jeszcze przed porodem zaturlam sie do selgrosa a tam zdecydowanie najtaniej widzieliśmy. o ile będe dalej w takiej cenie jak ostatnio....
tetra tam droga była- koleżanka kupiła a potem w innym sklepie taniej widziała
co do szkoły to w sobotę mam zajęcia od 8 do 8 i muszę być do saamego końca, ale w niedzielę sama sobie skróciłam i będę siedzieć do 13 zamiast do 17:45 bo jedziemy na zakupy
NOWA, no a do 20 muszę być tylkop i wyłącznie dlatego że jako ostatnie zajęcia mam z babką dziekan,z którą muszę omówić tą moją sesję we wrześniu, czy moge teraz coś zaliczać przed terminem,jak powiadomić wykładowców itd
A ja w weekend będę się pakować już na wyjazd do rodziców Nie mogę się doczekać spotkania z Mikołajkiem. On już zaczyna mówić, a dopiero co moja siostra była w ciąży Mam nadzieję, że będzie ciepło, bo szwagier szykuje już grilla.
A tutaj to prawie całe dni siedzę sama. Ł pracuje codziennie 11 albo 8 godzin łącznie z sobotami