gdzie znalazlas to zdjecie telewizora,jest swietne!!!!

Nie martw sie wszystko jest w najlepszym poprzadku,brzuch to tak w oczach nie rosnie, mi sie tez wydaje,ze moj nie rosnie,ale bylam kilka dni temu na USG i widzialam jaka dzidzia duza!Wiecie co jakos nie daje mi spkokoju wielkosc mojego brzucha, mysle, ze powinie byc juz taki fajny, a nie jest wydaje mi sie ze wcale nie rosnie i zaczelam sie martwic jak sie najem to jest taki super ale jak jestem tak normalnie nie az tak mocno najedzona to jest maly
no w sumie masz racje, ja tez widzialam ze jest juz duza, ale skoro lekarz mowi, ze wszytsko ok to na pewno tak jest nie?Nie martw sie wszystko jest w najlepszym poprzadku,brzuch to tak w oczach nie rosnie, mi sie tez wydaje,ze moj nie rosnie,ale bylam kilka dni temu na USG i widzialam jaka dzidzia duza!
Tak czesto jak jest to konieczne.Nie ma naukowych dowodow na jakakolwiek szkodliwosc USG.A moze sie orientujecie jak czesto mozna robic USG i czy to jest szkodliwe dla malucha?Bo bym chciala wiedziec
acha no wlasnie tez tak myslalam, ze to nie szkodzi, bo wiesz kazdy mowi inaczej nie wiadomo kogo sluchac. Ja tez na poczatku ciazy mialam co dwa tygodnie wizyzy i za kazdym razem USG bo lekarz chcial sprawdzic czy ciaza sie rozwija i czy maluch rosnie, a teraz mam wizyty co miesiac i tez za kazdym razem USG.Tak czesto jak jest to konieczne.Nie ma naukowych dowodow na jakakolwiek szkodliwosc USG.
Moja kolezanka miala krwotok w 6 tygodniu ciazy i USG robili jej co tydzien przez 2 miesiace,zeby sprawdzic czy serce dziecka bije i czy krwiak sie wchlania.Urodzila zdrowiutka coreczke
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość