No właśnie cicho tu jakoś. Ale to pewnie niedługo się zmieni. Narazie część świeżo upieczonych mamuś jest jeszcze w szpitalu, część już w domu, ale sama doskonale pamiętam, że na początku, jak tylko Ewa się urodziła (rok i 3 mies temu znaczy się) to nie umiałam się zorganizować. Ciągle coś robiłam, a na nic nie maiłam czasu
Teraz jest inaczej. Człowiek do wszystkiego umie przywyknąć,czego wszystkim kwietniówkom życzę
[ Dodano: 2008-04-23, 11:27 ]
My dziś jedziemy do teściów po południu. Narazie zostałyśmy same z Kingą w domku, bo mąż pojechał do pracy, a Ewa od niedzieli u dziadków. Podobno jest zachwycona pobytem u nich. Oni mają niewielkie gospodarstwo i kilka zwierzątek tj. konia, krówkę, króliki, dwie kózki, dwa psy i kota, czyli to co "tygryski lubią najbardziej". Ewa podobno cały dzień chce być na dworze, a już najchętniej w obórce
[ Dodano: 2008-04-23, 11:30 ]
dziewczyny nie wiecie jak długo czeka się na becikowe? My złożyliśmy wniosek tydzień temu i tak się zastanawiam właśnie kiedy dostaniemy pieniążki, a tak się składa że mamy mały dołek finansowy i strasznie potrzebujemy kasy. Może niedługo się pojawia na koncie, co?