Hej!
Ewelina No, no ..ja też tak własne miałam z tymi skurczami

Też myslałam, że to już! Ale i mie przeszło! I w sumie dobrze ..jeszcze dwa tygodnie niech se psoiedzi w brzuszku ..lepiej póxniej niż wcześniej! Ale mnie tak bolały, że jaciekręce..az mi cary przeszły i się trzęsłam..a to tylko przepowiadające były, az mi się ciemno robi przed oczami jak sobie porodowe przypomnę... ale w sumie przy I powodzie nie było aż tak źle..zobaczymy co teraz będzie!
Kąpanie Ja będę maluszka kąpała codziennie i nie słuchac wole ludzi co gadają bo różnie mówią ... Przecież świerzutkiemu brzdącowi też lepiej sie spi, wypoczywa i wogóle...Chyba się każdy myje codziennie a nie co dwa dni ?? To dlaczego dzuecko inaczej ma mieeć w szczególnośc, że jego pupka wali kupki co chwila i siuski też??
Pępuszek U nas zakłądają na pępuszki takie klamry po kturych się polewa spirytusem, Wojtusiowy odpadł pępuszek 17 dni po porodzie, a jak go kąpaliśmy to nie zważaliśmy specjalnie żeby się nie pomoczył.. to znaczy nie moczyliśmy go specjalnie ale nie uważaliśmy tez drastycznie..tak zwykle!
KTG U nas robią tylko w szpotali, na wyzyach u gin, nie!
Ja mam juto wizytę i mojego ginka...zobaczymy co mi powie!
K@tka Trzymamy kciuki!