aniulek, dobre serce ma do tych co mu płacą .. no i dlatego nie ma czasu żeby szybciej zrobić u nas remont ..po pracy jeździ na różne fuszki
ja już z Basia po spacerku i padam ..a tu układać dalej trzeba
ale najpierw
-nie przepraszaj-rutynowa,ale w Irlandii od poczatku ciazy nie uwidzisz badania ginekologicznego,wiec choc mnie ciekawi jak tam moja szyjka to i tak sie jutro nic nie dowiem,procz tego,ze maluszek rosnie,cisnienie ok i mocz tez,sama morfologia byla robiona tylko raz na poczatkuTo rutynowa kontrola czy coś konkretnego się dzieje?Sorki że pytam
Wow ,ale dziwnie...a my tu latamy co miesiąc a pod koniec co 2 tygodnie i ciągle jakieś badania...i mówią że w Polsce zła opieka medycznanie przepraszaj-rutynowa,ale w Irlandii od poczatku ciazy nie uwidzisz badania ginekologicznego,wiec choc mnie ciekawi jak tam moja szyjka to i tak sie jutro nic nie dowiem,procz tego,ze maluszek rosnie,cisnienie ok i mocz tez,sama morfologia byla robiona tylko raz na poczatku
-dokładnie i tak tutaj jest ze wszystkim niestetyemalia30, tyle to i ja mogłabym powiedzieć ,co za zainteresowanie
czy w Polsce mamy swiatlo,tramwaje itd
albo gdzie w ogole lezy Polska na mapie-tragedia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość