-skoro tak Zulciu ci wychodzi to super,dla mnie tutaj inna data i tam inna a na pewno inna od tych co lekarze podaja-czyli wczesniejsza ,ze strony lekarzy powinnam urodzic 29 maja a z tych stronek wczesniej nawet o 2 tyg -hmm i badz tu madryMi z tego i z usg wychodzi 11 maj,a z ostatniej @ 12 maj,więc różnica zadna,dzień w tą czy w tamtą stronę.
Ja mam 28 dniowe cykle,a jak ktoś ma dłuższe lub krótsze,to coś tam się dodaje lub odejmuje,tak mi kiedyś tłumaczyła Agatka z kwietnióweczek.Zulcia napisał/a:
Mi z tego i z usg wychodzi 11 maj,a z ostatniej @ 12 maj,więc różnica zadna,dzień w tą czy w tamtą stronę.
-skoro tak Zulciu ci wychodzi to super,dla mnie tutaj inna data i tam inna a na pewno inna od tych co lekarze podaja-czyli wczesniejsza ,ze strony lekarzy powinnam urodzic 29 maja a z tych stronek wczesniej nawet o 2 tyg -hmm i badz tu madry
jasne ze nie mamy nic przeciwkoA tak w ogole dziewczynki to pozwolilam sobie spisac wasze numery gg wiec jakby sie cos zaczelo dziac teraz czy w przyszlosci a ja nie dalabym rady juz do was napisac to wykorzystam mezaMam nadzieje ze nie macie nic przeciwko temu?!
tak slonko, czytalam, ale nic sie nie doszukalam o skurczach, a to mnie ciekawi, bo ostatnio pisalas ze takowe juz sa...Monisiu pisałam ze 2 str. wcześniej![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość