cale pudelko po czesku, ulotka i etykieta na butelce, obrazki i nawet druk jest taki sam jak opakowaniach niemieckich, patrzyłam na innych aukcjach i wszystko sie zgadza tylko nie jezyk, wychodzi na to ze w czechach tez maja ten lek, opis sie zgadza, jest slodkie i ma mily zapach i mleczny kolor ale jest taki gesty troche. Podawac 3-4 razy dziennie po 15 kropli? czy dziecko sie nie uzalezni od tego leku?
Nie uzależni się, lek jest bezpieczny. Też to próbowaliśmy, tylko nam nie pomogło Teraz używamy infacol, ale niestety nie jest najlepiej, są dni że jest tragicznie.
lalunia, u mnie jest kolka po tym leku raz na kilka dni, ostatnio byla w czwartek tydzien temu jakby sie moglo uzaleznic, to by nie bylo go w sprzedazy. a gesty jest, faktycznie trzeba mocno wstrzasnac. ja daje 10 kropli 3-4 razy na dobe. lalunia trzymam kciuki...
no u nas tragicznie ylo w czwatek, plakal przez 3 godz, ale to wtedy bylo po klopsie... a tak to kolek nie ma, jesli regularnie daje krople... emilia7895, myslalam, ze u Ciebie pomoglo...
Oj a my dzisiaj pospacerowalismy duuużo. I jak przyszłam to tak był usrany że aż bokiem mu wyszło ale nic się nie darł. Dopieero jak weszłam do domu to był płacz.
A to my na spacerze
a ja dostalam od lekarza espunisan w kropelkach, mialam podawac przed jedzeniem badz po jedzeniu 5 kropelek 4 razy na dobe. ale po tych kropelkach po jednej dobie bylo strasznie..maluszek strasznie sie meczyl z kupeczka, ciagle ja robil non stop. a kropelki dostalismy bo ja mam duzo pokarmu maly szybko rosnie i dlatego by nie mial wzdec by brzusio nie bolal no i by nie bylo kolek.. ale jak sie tylko akcja zaczyna z kolkami to zaraz podaje kropelki wtedy ODPUKAC pomagaja.
a tak w ogole to moj skarbek we wtorek na badaniu wazyl juz 5340
ja tez sie w koncu zwazylam w przychodni bo waga w domu popsuta, po ciazy schudlam 15 kg a dodam ze w ciazy przytylam 10 kg hihihih
jestem mega szczesliwa! bo wygladam jak kiedys, zanim sie nie roztylam przez pigulki, co prawda przydaloby sie zrzucic jeszcze z 5 kg, ale to duzo roboty z tym.. cwiczenia i w ogole
czesc dziewczyny
nie bylo mi pare dni chyba bo zuzka byla bardzo marudna, nic nie mohla zrobc w domu ciagle tylko cyc i na rekach ale dzis juz ok spi juz od 19 wreszcie mam chwile i nawet nie plakala jak zasypiala , lekarka kazala nam o godzinie wczesniej myc mala i pomaga ona chyba dlatego tak plakala bo byla juz taka bardzo zmeczona tym wszystkim, hmmm a zuzk a nie nie ma kolek chyba tak mi sie wydaje.....