Anuszka, ma racje, do lekarza! ale nie przestawaj karmic
lalunia, , maluch na pewno od ciebie sie nie zarazi. mleko matek ma w sobie przeciwciala i wszystko co uodparnia na twojego wirusa, wiec spokojnie. w szkole rodzenia mowili nam ze nawet z zapaleniem piersi mozna karmic, takze grypka to nic wielkiego.
ja kapie malucha 19, 19.30 zalezy jak mi to idzie szybko i co predzej robie. ja swojego przed kapiela karmie, i po kapieli tylko dokarmiam z drugiej piersi. teraz juz nam szybko zasypia tak kolo 21 juz spi czasami nawet 20.30. potem spi sobie zalezy od dnia albo do polnocy albo do 2 w nocy.
moj generalnie spi na pleckach, glowke czesto przekreca na boczki, ale jak go dobrze opatule to glowke trzyma prosto, a na brzusiu nie sypia nie lubi..chyba bo jajeczka gniota
ale jak nie spi lubi na brzusiu pofikac.
[ Dodano: 2008-04-25, 11:20 ]
ja przed ciaza wazylam 75 schudlam na poczatku 5 kg potem znowu przytylam i na koniec ciazy wazylam 80, a teraz po ciazy waze 65..moje ukochane 65
ja jestem niewysoka mam 165cm wzrostu i marzy mi sie waga 60. brzusia juz nie mam, co prawda jeszcze jak siedze to widac taka dziwna skore sflaczala ale.. co dzien sobie obiecuje ze popracuje nad sylwetka ale kupa..jestem leniwiec, obawiam sie ze sie roztyje, wiecie ile ja jem? o matko!
dziewczyny wy tez duzo wpierniczacie? ja na sniadanie to jem 4 kromki chleba, a zjadla bym jeszcze ze 2 ale sie wstrzymuje, miedzy obiadem a sniadaniem tez cos wciagne, obiad no i kolacja jak maly na noc zasnie.. tragedia, chcialbym zrezygnowac z kolacji ale jestem glodna jak diabli.