Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 kwie 2008, 19:39

Wróciłam :ico_haha_02:
Nogi to mi normalnie w tyłek włażą,ale przynajmniej się dotleniłam :-D
Ja tam łażę i nic.Po schodach chodzę na 4 piętro po parę razy (nie specjalnie,tylko z braku windy) i też nic.Śmigam jak szalona,czasem tylko mnie kolka złapie,a czuję się jakbym w ciąży nie była.Czy to normalne? :ico_noniewiem: Julci jak widać się jeszcze nie spieszy :ico_oczko: Pozostaje mi więc cierpliwie czekać,aż moja córeńka zechce wyjść.A u Was jakie samopoczucie?
A wracając do tego czopa,to w ciąży z Zuzią to brązowe to na pewno był czop,bo mi lekarz powiedział.A teraz to nie wiem.
Zulcia a na ten klej to sprobuj cifa tylko mozesz sobie zrysowac pudeleczko zrobi sie matowe!
Nic nie pomaga,nawet wódeczka :ico_oczko: Troszkę zdrapałam,to jest już lepiej,ale nie do końca.Może dziś wreszcie kosmetyczkę wyposażę,bo w końcu już czas,a ja w lesie.A Wy już spakowane?

[ Dodano: 2008-04-25, 19:40 ]
szczako ta karuzelka jest cudna.Jak Jula się już urodzi,to chyba się skuszę i ją zamówię.

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

25 kwie 2008, 20:03

A Wy już spakowane?
-w zasadzie to nawet o ja zaczelam sie juz pakowac,choc mam najdalej,ale lepiej miec to z glowy :ico_oczko:

a ja zakupiłam dziś ta co pokazywala babe_boom z muzyczka poważna :ico_oczko:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=353075337
bardzo mi sie spodobała i sie napalilam zdeczko,wiec postanowilam ja zakupic ,bo nie mialam
a z Fisher Price to mam nianie o ta http://www.allegro.pl/item332817363_fis ... torem.html

[ Dodano: 2008-04-25, 20:08 ]
nie wiem jaka pogoda bedzie w weekend,ale ja go spedze w pracy
ale dodam wam ,ze to jest moj ostatni weekend w pracy :-D ,juz kolejnych nie bedzie bo planuje od 5 maja isc na zwolnienie a i tak od 19 maja szla bym na macierzynskie,bo tutaj 2 tyg przed terminem wysylaja ( w zasadzie to wysylaja 4 tyg przed,ale mi pozwolily na dluzsze pozostanie),dla mnie to i lepiej,bo pobyt z maluszkiem sie tak bardzo nie skroci
glupio tutaj licza to,jakbym np urodzila 2 tyg po terminie to juz moj macierzynski lei od 19 maja-tak to glupio jest tutaj,powinni liczyc od momentu kiedy dziecko przyjdzie na swiat-cwaniacy :ico_zly:

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

25 kwie 2008, 21:02

emalia30, ja tez o nije marzę ale ta cena, za dużo jak na moja kieszeń :(

zaraz przyjeżdża do mnie kolezanka więc już teraz życzę Wam udanego weekendu zaglądne w niedzielę wieczorkiem

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 kwie 2008, 21:08

emalia30, zakupy super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Strasznie mi się podoba ta karuzela,ale cena mnie zdeczko szokuje,dlatego chyba się zdecyduję na misie albo rybki,bo też są śliczne.A niania jest mi zupełnie zbędna,bo na 38m2 trudno nie usłyszeć maluszka :ico_oczko: Ale jak bym miała duże mieszkanko lub dom to na pewno bym kupiła.
w zasadzie to wysylaja 4 tyg przed,ale mi pozwolily na dluzsze pozostanie),dla mnie to i lepiej,bo pobyt z maluszkiem sie tak bardzo nie skroci
glupio tutaj licza to,jakbym np urodzila 2 tyg po terminie to juz moj macierzynski lei od 19 maja-tak to glupio jest tutaj,powinni liczyc od momentu kiedy dziecko przyjdzie na swiat-cwaniacy :ico_zly:
:ico_puknij: Głupie podejście i bardzo niekorzystne dla pracownicy.Nie powinno tak być,bo czemu maluszek ma być poszkodowany?
To mój wcześniejszy post,który od półgodziny próbowałam wysłać,ale mi TT nie działało.

[ Dodano: 2008-04-25, 21:09 ]
babe_boom, ja również życzę Ci spokojnego i udanego weekendu :ico_haha_02:

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

25 kwie 2008, 21:24

emalia30, sliczna karuzelka :ico_brawa_01:
my jeszcze nie kupilismy, a stara wiktorek zniszczyl...
niania elektryczna tez jest mi nie potrzebna, bo Ala bedzie w nocy spala w naszej sypialni na gorze a w ciagu dnia w pokoju Wiktorka - na dole :ico_oczko:
jesli chodzi o ten macierzynski to calkiem bez sensu :ico_olaboga: wspolczuje i mam nadzieje ze wszystko ulozy sie najkorzystniej dla Ciebie
:ico_brawa_01: ciesze sie ze to juz twoj ostatni weekendzik w pracy :ico_brawa_01:
niech ci minie szybciutko i lekko :-)
babe_boom, milego weekendu kochana :ico_brawa_01: tez mi sie marzy taki babski wieczor, ale prawde powiedziawszy to nie mam tu tak bliskiej kolezanki :ico_noniewiem:
Zulcia, podaj mi prosze jeszcze raz tytul tego serialu i kiedy on leci...z przyjemnoscia obejrze twoja Julcie w roli aktorki :-D

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

25 kwie 2008, 21:29

cos TT szwankuje :ico_zly:
posta mi wcielo
ale za to w ten czas poprasowalam co mialam z wczoraj :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-04-25, 21:34 ]
emalia30, ja tez o nije marzę ale ta cena, za dużo jak na moja kieszeń :(
-wiesz babe_boom gdy urodzil nam sie Kacper to mialam wszystko najtansze,nie bylo na stac na wiele,dlatego 5 lat temu wyjechalismy tutaj,nie moge powiedziec,ze nam sie przelewa,ale na pewno zyje sie nam lzej ,dzieki Bogu,oby tylko zdrowie dopisywalo,bo bez niego to juz nic czlowieka nie cieszy ani nawet pracowac nie ma sily
Zycze ci tez udanego weekendziku,pelnego slonca milych wspomnien w gronie przyjaciol i bliskich -do niedzielki wieczor-buzka
emalia30, zakupy super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Strasznie mi się podoba ta karuzela,ale cena mnie zdeczko szokuje
-ona i tak u tego pana tam na allegro jest najtansza,bo patrzylam,ze maja plus pilot i cena jest 249 zl,wiec tyle to ja dalam z przesylka do mnie

[ Dodano: 2008-04-25, 21:38 ]
prawde powiedziawszy to nie mam tu tak bliskiej kolezanki :ico_noniewiem:
-ja w zasadzie tez nie mam ,mam za to 2 siostry tutaj a z jedna pracuje :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 kwie 2008, 22:05

emalia30, i MONIKAB fr, może i nie macie tam bliskich koleżanek,ale nie zapominajcie o nas z tt.Mimo,że to nie to samo,to chyba tak źle nam się nie plotkuje :-D
Zapraszam na ploteczki i deserek :ico_oczko:
Obrazek

[ Dodano: 2008-04-25, 22:12 ]
podaj mi prosze jeszcze raz tytul tego serialu i kiedy on leci...z przyjemnoscia obejrze twoja Julcie w roli aktorki :-D
Monisiu "na dobre i na złe" jest w niedzielę na 2 programie (TVP2) o 16.
Tam tylko gra mój brzuszek podłączony do ktg,a w serialu to jest brzuszek Meg,czyli Mai Ostaszewskiej.A trafiłam tam zupełnie przypadkiem,bo poszłam do mojej gin z wynikami cholestazy,a akurat potrzebowali :ico_ciezarowka: .To położna podała mój tel. facetowi z agencji i oddzwonił,wysłałam mu fotki brzucha i na drugi dzień nagrywali.Ot i tyle.

MONIKAB fr

25 kwie 2008, 22:26

emalia30, i MONIKAB fr, może i nie macie tam bliskich koleżanek,ale nie zapominajcie o nas z tt.Mimo,że to nie to samo,to chyba tak źle nam się nie plotkuje :-D
Zapraszam na ploteczki i deserek :ico_oczko:
[url=http://dl3.glitter-graphics.net/pub/1125/1125213qxn18rgpum.jpg]Obrazek[/url]
Zulciu, kochana jestes :588: Wlasnie dzieki WAM nie czuje sie taka samotna tutaj, na obczyznie... wieczorki spedzone przed komputerem na tt w waszym towarzystwie sa rownie przyjemne jak spotkanie z przyjaciolka :-) a jaka piekna " rzecz "nas wszystkie laczy...

Monisiu "na dobre i na złe" jest w niedzielę na 2 programie (TVP2) o 16.
Tam tylko gra mój brzuszek podłączony do ktg,a w serialu to jest brzuszek Meg,czyli Mai Ostaszewskiej.A trafiłam tam zupełnie przypadkiem,bo poszłam do mojej gin z wynikami cholestazy,a akurat potrzebowali :ico_ciezarowka: .To położna podała mój tel. facetowi z agencji i oddzwonił,wysłałam mu fotki brzucha i na drugi dzień nagrywali.Ot i tyle.
bede ogladac Julcie w akcji i twoj brzusio tez :-D :ico_brawa_01: gratuluje roli... dla corci to juz pewne doswiadczenie w aktorstwie :-D (bedzie sobie mogla dopisac w CV)

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 kwie 2008, 22:27

(bedzie sobie mogla dopisac w CV)

:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: Na pewno jej przypomnę :ico_oczko:

MONIKAB fr

25 kwie 2008, 22:29

ja w zasadzie tez nie mam ,mam za to 2 siostry tutaj a z jedna pracuje :ico_oczko:
to Emilko naprawde bardzo duzo... ja nie mam NIKOGO pod reka...nawet siostry ciotecznej :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-04-25, 22:30 ]
(bedzie sobie mogla dopisac w CV)

:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: Na pewno jej przypomnę :ico_oczko:
proponuje nagrac ten odcinek...to dopiero pamiatka!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”