Agi-no widzisz,kto cierpliwie czeka ten sie doczeka...brawa dla dzielnego Majutka za pierwszy zabek,ale mysle,ze teraz jej wychodza szturmem i dlatego tyle lez i bolu...biedulka

A lato macie takie ekstremalnie gorace,ze mowisz,ze nie lubisz?No bo jak mozna lata nie kochac?

Dziwne,ze w tej "Hameryce" czopkow nie ma,przeciez u dzieci dzialaja najszybciej i przeciez nie boli jak sie delikatnie go wklada.
Ze srodkami przeciwbolowymi trzeba tylko u dzieci uwazac,zeby pomiedzy tym samym srodkiem zachowac odstep od 6-8 goddzin-dlatego moja pediatra zalecala jak Antos cierpial po szczepionce dawac na zmiane co 4 godziny paracetamol i nurofen,zeby nie doszlo do przedawkowania.Ja moje odchudzanie ciagle zaczynam od jutra,a jak jutro nadchodzi to mowie sobie karmiaca matka jestem,wiec nie moge

a przeciez jasne ,ze moge ,bo Antos zjada juz tak duzo wszystkiego innego,ze ten moj cyc to tak na deserek.A na jedzenie juz dawno nie uwazam(dlatego ta okropna nadwaga),bo nic antosiowi nie ma jak zjem bigos czy inne wzdymajace pychotki.
Kolka-moj Antek jak przychodzi maz z pracy to tez nie chce do mnie na rece ,tylko wtula sie w tate jakbym go co najmniej bila jak tata jest w pracy.troche boli jak chcego wziasc a ten kreci glowa i wtula sie jeszcze mocniej w tate-ale jakbys widziala ten wyraz triumfu na twarzy mojego meza,to naprawde trudno zachowac powage.Tak mysle,ze nasze kruszki maja taki okres ,ze zaczynaj dostrzegac innych ,ktorych tez kochaja a nas maja przeciez non stop,wiec mamy prawo sie im troszke znudzic
Iw Rybka-to super,ze juz tak predziutko bedziecie w Koszalinie,ale mam nadzieje,ze z netem nie bedziecie mieli tam problemow.
Hektorka-mam obawy,ze moj antos rosnie na takiego Bartusia

Jak przychodzi do niego kolezanka starsza trzy miesiace to za nic nie chce podzielic sie zabawka,a jak ona wezmie do reki cos sama to on natychmiast jej to wyrywa

Boze,chyba chama sabie wychowalam
Mroweczko-skarbki wkleje jak uruchomie fotoska,bo ja dalej jade na pozyczonym leptopie
[ Dodano: 2008-04-25, 22:06 ]
Kolka, milion buziakow bez okazji dla Kolki i Juleczki