A co to za głupi sklep był? Nie spotkałam się nigdy z takim potraktowaniem. Chamstwo faktycznie!!!Aha. Napisze Wam przykrą rzecz - byłam wczoraj na zakupach. Wyobraźcie sobie, że wyproszono mnie ze sklepu tylko dlatego, że byłam z wózkiem. Kazano mi opuścić sklep. Chamstwo. Poczułam się jak złodziej. Normalnie nie wiedziałam jak się zachować. Wyszłam więc, na odchodne powiedziawszy, ze przez chore zasady tracą klienta. Tym bardziej mnie to zabolało, gdyż przeważnie obcy ludzie podchodzą i pomagają wnieśc wózek po schódkach, jeśli w sklepach nie ma podjazdów
[ Dodano: 2008-04-26, 15:49 ]
A ja nie wstaję, bo Kinga śpi z nami w łóżku. Wiem, że to pewnie niewłaściwe ale wygodne, a ja wygodna mamuśka jestem Budzi się 3-4 razy w ciągu nocy i raz wstaję żeby zmienić jej pieluszkę. Rano dosyć wyspana jestem, ale to też pewnie dlatego że dość wcześnie spać się kładę-już ok 22 leżę w wyrku, czasem jeszcze coś poczytam, a czasem od razu zasypiam.Ja powiem szczerze jestem juz taka zmeczona wstawaniem nocnym, że w dzien jak duch chodzę... ale co zrobić jak Bartuś potrzebuje tyle jedzonka.. co sie nie robi dla kochaNYCH I DLUGO WYCZEKIWANCH MALEŃSTW :*
[ Dodano: 2008-04-26, 16:17 ]
Czy to jest ta herbatka?kupił mi herbatkę FitoMixFix z Herbapolu i po dwóch dniach miałam nawał Teraz karmię bez problemu
http://vena-vita.pl/produkt,id,18493,he ... 5+saszetek
Też muszę sobie kupić.