A musze sie pochwalic ze udało mi sie kupic sukienke na slub
OOOO super widzisz a tak sie martwilas ze nic nie znajdziesz Mi sie nie chce pakowac normalnie jak o tym pomysle to slabo mi sie robi ale musze...w poniedzialek kumpela przyjedzie mi pomoc wiec chyba wieksza czesc pakowania zostawie na poniedzielek
wiola85, gratuluję i czekamy na zdjęcia!!! na pewno będziesz bosko wygladała!!! mmarta81, widze ze wszystkie się wyprowadzamy....ja zaczynam przeprowadzkę na nową chałupkę w przyszłym tygodniu, pati powoli kończy sie wyprowadzać, miszka tez juz chyba po...
oj dziewczyny na pewno cos wkleje z weseliska
No prosze wszystkie zmieniaja lokum zamieszkania, ja tez juz niedługo to zrobie. Przeprowadzam sie do mojego przyszłego meza, ale to dopiero przed samym weselem. Tyle dobrze,ze nie mam daleko bo zaledwie 10 min drogi piechotka od mojego domu Daleko nie musielismy sie szukac mieszkamy w tej samej miejscowosci
A teraz zmykam do pracy. Miłego dnia zycze
ja tez mam nadzieje niedlugo się preprowadzić do małego domku, ale najpierw musimy sprzedać z mężem mieszkanie w bloku,dobrze że zrobiło się ciepło bo dzięki temu sporo ludzi przychodzi oglądac chate;
wiola: gratuluje zakupu, na pewno będziesz wygladała słodziutko z pieknym brzusiem
przedwczoraj o godzinie 21 40 poczulam pierwszy chuch mojego najkochanszego bobo ...dziewczyny wczoraj dostalismy klucze od nowej chaty jest boska i nigdy sie z niej nie wyprowadze -ale zaczynemy ostro przeprowadzke i jestem wymeczona
wiec ja czulam jakby mi ktos tak malutkimpalcem od srodka brzucha leciutko puknol i od tego taka delikatna fala uderzeniowa poszla no wiem opis dosc niedolkadny ale mowie Wam teraz rozumiem jak dziewczyny ktore byly juz w ciazy mowily ze ,,to sie wie,,ze to dziecko wie sie wie S U P E R