zirafka, dokladnie ja dzis mialam to samo bylismy na saperku z zuzka nad jeziorem i tak mnie juz ciagnie do fajek ze szok hahaha ale nie bede palic po co rok juz nne pale, a piwka tez bym sie napila ale puki co pije wlasnie winko malo ale zawsze,
Anuszka, tak zuzka tez wkada cale raczki do buzki i ssie paluszek czasmi jak jej sie uda a jak nosze ja na ramieniu to ssie moja koszulke
, mowilam wam dziewczyny ze nie macie jesc pomidorow zuzi tez wyszlo po nich uczulenie, hmmm i znow zaczyna sie zuzi cos dzic z pupa le juz zapobiegam jej tymi maciami co mielismy i schodzi, ale zastanawia mnie cos bo na sudokremie jest napisane ze zapobiega odparzenia a zuzi wychodzi to jak to w koncu jes?????
Emilka Marcelek jest biedny z tym pepuszkiem, zuzi dzis wylecialo troche ropy z tej ranki po szczepieniu na ramieniu ktore dostala w szpitalu po urodzeniu, czy uwazacie bardzo przy myciu na to bo podobno nie ozna tego moczyc, jej jej to przecieram spirytusem tak jak pepek tk nam kazala polozna...
zirafka,
Anuszka, slicznoty te wasze malekie bobaski wszystkie te nasze dzieci bo one sa wszystkie nasze sa przepieknie udalu nam sie maroweczka bobaski hahah.
ja zakladam juz zuzi od 2 tygodni rozmiar 62 ale czasmi jak jej wlasnie cos mnejszego wezme to tez wchodzi dziwna ta numercja wlasnie jest
[ Dodano: 2008-04-27, 21:45 ]
jutro mamay usg bioderek i idziemy na szczepienie, bede plakac razem z zuzke mowie wam na bank.
[ Dodano: 2008-04-27, 21:47 ]
acha dziewczyny czy wy macie te kreski na brzuchu jeszcze????? bo ja mam jak dlugo jeszcze
i nadal 70 kg bez kometarza...