dzieki eve, mnie tez sie bardzo podobało to ubranko.ewasiek super elegant ten Twoj synek,

ja bym ci radziła żebyś poszła bo Kacperek dostał tez takich plamek po antybiotyku to już niemożna go więcej podawać.Ma jakies czerwone drobne plamki na ciałku, musze leciec z tym do lekarza
no jakbym czytała o swoim dziecku tylko że on wcale nie chciał mleka,teraz pije ale nie tak dużo bo ma zatkany nosek i niemoże oddychać,co chwilkę wypuszcza smoka z buźki żeby nabrać powietrze ale ja już wiem ze jak Kacper nie chce pic mleka to znaczy ze ma chore gardełko.A wogole to moje dziecko ma strajk na mleko, nie chce go pic, musze podstepem, jak zasypia mu je dawac no i zjada 120-170 to juz max co chce zjesc. juz sama nie wiem dlaczego. pocieszam sie tym ze chociaz danonki je.
My narazie z rybki zrezygnujemy bo dostał biegunki po ostatniej,rybka jest bardzo alergizująca a teraz jadł drugi raz to akurat na reakcje alergiczną mi wygląda,więc radze ostrożnie i może raczej by była lepsza rybka biała a nie łosoś tak jak ja zrobiłam.Kicia musze w koncu zakupic jakas rybke na obiadek dla Szymcia
wiesz musiałabym zobaczyć bo właśnie mnie zaciekawiło bo takie ładne ale może żeczywiście czereśnia bo takie gałązki opadające.Kicia, i jakie to drzewo, bo ja stawiam na czereśnie, ale nie jestem pewna
ja mysle ze nie jest groznyNiby cieplutko,ale czasem zawieje, ale chyba taki wiaterek przy takiej temp. nie jest bardzo groźny?
brawa dla Ciebiechcialam "tylko" posprzatac w zabawkach zuzi... skonczylo sie na tym ze zrobilam tam generalke,
ja tez uwielbiam tak wypelniony dzionekCały dzien poza domem, kiedyś myślałam że z dzieckiem takie całodniowe wypady nie są możliwe
noooo cale szczescie ze M ma reflekskrzesełko do karmienia, bo dziś przy jedzeniu Olo fiknął by koziołka z kanapy
dobry pomysl...Ale chyba najpierw kupimy taka gume na dno...
tak bedzie!!!Może się kiedyś zgubi w drodze powrotnej i nie wróci już do mnie.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość